Вони мало не залишили своїх фанатів назавжди: Каменських, Могилевська та інші зірки, що “народилися двічі”

Активна концертна діяльність, небезпечні репетиції, велика кількість подорожей — усе це не може не відобразитися на якості життя зірок, і варто відмітити, що часом підводить їх до певної межі між життям та смертю.

Настя Каменських

Настя Каменських уже не приховує свою вагітність
Зірки, які ледь не загинули

Більше 10 років тому Настя Каменських потрапила у аварію на відпочинку. Співачка знаходилася в автомобілі разом зі своїм бойфрендом та його батьками. Потенційні свекор та свекруха артистки загинули, а зірка отримала важкі травми.

Тоді майбутній чоловік артистки Потап пережив неймовірні хвилювання, адже зрозумів, що міг втратити кохану назавжди.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська
Зірки, які ледь не загинули

Наталія Могилевська також потрапила в аварію, яка ледь не коштувала її життя. Обійшлося травмами, однак аудиторія була настільки вражена загрозою смерті для артистки, що невдовзі на екрани вийшла відеоробота Потапа, в якій він закликав артистку зменшити швидкість.

Даша Астаф’єва

Даша Астаф'єва створила власний кулінарний проєкт Такі страви
Зірки, які ледь не загинули

Два роки тому красуня Даша Астаф’єва повідомила про те, що ледь не пішла з життя через хворобу, яку не помітила. Мова йде про ендометріоз. Модель була швидко доставлена в лікарню, а тому вижила. А все могло скластися зовсім інакше. Після цього Даша закликала своїх шанувальниць уважніше слідкувати за жіночим здоров’ям.

Валерій Харчишин

Валерій Харчишин з сумом розповів, що його сина забрали на службу
Зірки, які ледь не загинули

Автомобільна аварія, у яку потрапив Валерій Харчишин нагадує про себе артисту до сих пір. Зірка має серйозні проблеми зі здоров’ям та ускладнення, однак не припиняє давати концерти, виступати та творити.

Аліна Гросу

Аліна Гросу розповіла про стосунки з Полянським
Зірки, які ледь не загинули

2 роки тому Аліна Гросу розповіла своїм фанатом, що ледь не розбилася на сцені. Мова йде про невдалу репетицію, яка пішла не за планом. Співачка мала піднятися на велику висоту на канатах, однак в інвентар був погано закріплений, і під час репетиції номеру Аліна раптом відчула, що от-от зірветься. На щастя, команда почула прохання співачки спустити її на підлогу.

Схожі статті