Хто був першим продюсером Тіни Кароль і чому вона вийшла заміж за другого: історія службового роману поп-діви

Тіна Кароль за свою кар'єру співачки мала не одного продюсера, від першого вона пішла до іншого, який потім став її чоловіком – історія службового роману.

Тіна Кароль – знаменита в Україні виконавиця багатьох популярних пісень. За свої тридцять сім років жінка пережила досить багато подій – найбільша з них – це тяжка втрата її чоловіка. Та перед тим, як вийти заміж за нього, Тетяна Ліберман (це справжнє ім’я Тіни Кароль) була з чоловіком у абсолютно інших стосунках – у службових, він був її продюсером. І не першим, до слова.

Бути першим продюсером популярної співачки честь випала Олегу Чорному.

Перший продюсер Тіни Кароль
Перший продюсер Тіни Кароль

Та співпраця виконавиці та продюсера була абсолютно недовгою – вони працювали разом лише два роки, а потім – із гучним скандалом розійшлися. Олег Чорний на момент розторгнення контракту в чому тільки не звинувачував жінку – і у зірковій хворобі, і в хамстві, і навіть у вживанні Тіною Кароль наркотиків. Ба більше – у багатьох засобах масової інформації стрімко ширилися чутки, що Олег Чорний навіть підіймав руку на виконавицю.

“Мені дивно і боляче чути висловлювання Олега на мою адресу”, – якось ділилася Тетяна Ліберман у одному з інтерв’ю.

Та потім, після розторгнення контракту ніби почалася біли смужка в житті співачки – та чи надовго?

Новим продюсером Тіни Кароль став Євген Огір, за якого жінка вийшла заміж у 2008-му. Ні він, ні вона не приховували своє кохання з першого погляду. Багато пісень присвятила жінка саме своєму коханому.

Від Євгена Огіра Тіна Кароль народила сина, вони були зразковою сім’єю, проте зараз вона виховує Веніаміна сама, бо вже за кілька років, у 2012-му, у щасливу родину прийшла велика біда: Євгену лікарі діагностували рак шлунку. У 2013-му чоловік помер, а Тіна Кароль із того часу так нікого більше й не покохала.

Схожі статті