Шоптенко привела Зеленського до першої великої перемоги: яке минуле пов’язує Олену і Володимира Олександровича

У далекому 2006 році Володимир Зеленський взяв участь у відомому всім шоу "Танці з зірками", а його партнеркою стала талановита Олена Шоптенко, яка привела його до перемоги. Цікаво, чи залишився між ними зв'язок.

Олена Шоптенко – професійна танцівниця, яка неодноразово забирала перші місця у різноманітних конкурсах, змаганнях та фестивалях. Багато років Олені доводилось цілодобово тренуватися на паркеті, щоб досягти професіоналізму та успіху. Її знають у багатьох країнах світу, адже саме Олена завойовувала кубки на всесвітніх чемпіонатах світу. Саме тому, організатори шоу “Танці з зірками” запросили Шоптенко як танцівницю та як хореографа, адже за її плечима багато досвіду.

Шоптенко з Зеленським

Майже кожен раз, коли Шоптенко бере участь у шоу, її пара перемагає, так сталося й у випадку з Зеленським. Коли шоумену та нинішньому президентові запропонували, він сумнівався, але згодом із задоволенням погодився на це. Тож, на момент участі Володимиру було лише 28 років, уявіть собі, скільки років пройшло з того часу.

Зеленський завжди славився соєю працелюбністю, він ніколи не давав собі можливості кинути щось на пів шляху, або зійти з нього, він за характером борець, тому й танці стали для нього викликом. Так, як актор він, звісно вміє рухатися, але не професійно й не так серйозно до цього раніше підходив. Тож, з Оленою йому пощастило.

Відомо, що Шоптенко досить жорстка у тренувальній залі, вона вимагає від своїх партнерів старанності та наснаги, певно, саме такий підхід давав завжди успіх у фіналі для Олени та її партнерів. Тож, участь Володимира Зеленського стала переможною для Шоптенко, і завдяки їй це сталося. Призом для переможців завжди був, є, і точно ще буде кубок, а також на той момент це ще одним подарунком стала путівка на карнавал до Ріо-де-Жанейро.

Шоптенко довела Зеленського до перемоги

Тож, у 2006 році 18-річна Олена Шоптенко довела до перемоги Володимира Зеленського у шоу “Танці з зірками” і саме за це та за всі уроки Володимир вдячний дівчині й до сьогодні, оскільки це не тільки перемога у шоу, це перемога над самим собою. Тому, це вічна ниточка між ними, яка все життя буде пов’язувати президента й танцюристку.

Схожі статті