З ким живе Леся Нікітюк? Слава Дьомін розкрив деталі нового роману Лесі Нікітюк: “Багато кохання і ніжності”

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк вже багато років приховує правду про своє особисте життя. Однак, на цей раз до правди вирішив докопатися Слава Дьомін.

Єдиний коханий чоловік, про якого Леся Нікітюк наважилася говорити публічно, був її сусідом. Зірка зізнавалася, що має вийти за нього заміж. Однак, більше вона про нього не згадувала, і аудиторії стало зрозуміло, що ця історія добігла кінця. Що саме відбулося у пари достеменно невідомо, і тим не менш, Леся Нікітюк навіть не згадує про чоловіка на людях.

З ким живе Леся Нікітюк

З ким живе Леся Нікітюк

Останнім часом у пресі постійно обговорюють нового коханого Лесі Нікітюк. Спочатку Слава Дьомін натякнув на те, що у телеведучої з’явився новий партнер, а згодом взагалі звернувся до екстрасенса Людмили Хомутовської та запитав неї, чи вільне серце зірки.

Жінка заявила, що насправді героїня нашої статті на даний момент має співмешканця. Тобто зі своїм обранцем не просто зустрічається, але й разом живе.

“Є якась людина, яка їй дорога. Вони повинні вже навіть жити разом, наскільки я розумію. В них знаєте прямо такий букетно-квітковий період. Все так… Дуже багато кохання та ніжності. Якось вони разом”, – повідомила екстрасенс.

На питання Слави Дьоміна, чи довго вони живуть разом Людмила відповісти не змогла, але побачила, що стосунки схожі на початок розвитку роману.

Варто відзначити, що Леся одразу ж відреагувала на новий відеоролик та поцікавилася, чи не знають вони раптом імені її обранця, натякнувши, що нічого подібного в її особистому житті не відбувається.

Нагадуємо, раніше Слава натякав, що Леся Нікітюк зустрічається з військовим. Однак, особистість чоловіка залишив в таємниці. Телеведуча тоді ніяк не відреагувала на слова колеги.

Схожі статті