Скільки жінок було у Володимира Зеленського: Брежнєва, Кравець, Шоптенко, Дорофєєва, Коротка, Ходченкова

Володимир Зеленський нині є найкращим президентом України, який стійко боронить демократичні кордони та щодня проводить безліч важливих зустрічей, які вирішують долю України. Але в минулому він актор, якому довелося відбиватися від жіночої уваги, а з кимось навіть мати справу.

Зеленський досить привабливий чоловік, і це факт, він мужній, сильний, тримає слово, має гарне почуття гумору, завжди готовий прийти на допомогу та не дає навіть шансу образити себе та своїх близьких. І саме ці якості в чоловікові притягують жінок, тому, у житті Володимира було багато відомих жіночок, з якими, його щось пов’язує.

Олена Кравець

Олена Кравець з Зеленським

Квартальна дружина Володимира, яку чомусь, завжди вважали реальною. Кравець та Зеленський з самого створення “Вечірнього кварталу” грають ролі всіх сімейних пар, і навіть не змінюють імена. До того ж тривалий час жоден з них не розповідав публічно про свої реальні родини, а ще й дружину президента звуть також Олена, а додумати собі можна будь-що. Та крім робочих та дружніх стосунків насправді між ними нічого не було і немає. Чоловік Кравець Сергій є хрещеним батьком доньки Зеленських, тож, службовим романом тут і не пахне, але його образ дійсно існував багато років.

Надя Дорофєєва

Дорофєєва з Зеленським

Молодій співачці дуже пощастило зіграти кохання з Володимиром у кіно. Разом вони зіграли у фільмі “Я, ти, він, вона”, де були закоханою парою. У фільмі, звісно є сцени, з поцілунками. Проте для обох це була суто робота.

Настя Коротка

Настя Коротка з Зеленським

Дружина Андрія Бєднякова також пережила кіношне кохання з Зеленським у тому ж самому фільмі “Я, ти, він, вона”, але зіграла там дружину, з якою у головного героя стосунки просто тріщали по швах, тому як і в житті були цікаві моменти й були поцілунки. Але це робота, і акторська гра повинна бути правдоподібною, аби акторам вірили.

Олена Шоптенко

Олена Шоптенко з Зеленським

Танцюристка Олена Шоптенко звісно, мала багато тактильних моментів з Володимиром, оскільки вони стали партнерами на шоу “Танці з зірками” у далекому 2006 році. Тоді, різниця у віці здавалась величезною, адже Зеленському було 28, а Олені 18. Тому, про роман й мови не було.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва з Зеленським

Співачці також пощастило зіграти роман з Володимиром у фільмі “8 кращих побачень”, де їх подружжя намагалося зберегти свої стосунки та вирішили влаштувати емоційні пригоди, щоб отримати спільні позитивні емоції та залишитися разом. Звісно, без поцілунків не обійшлося, але це ж кіно.

Світлана Ходченкова

Ходченкова з Зеленським

“Службовий роман”, так можна описати стосунки Світлани з президентом, оскільки саме у цьому фільмі вони зіграли шалену та закохану парочку, яка на роботі постійно не могла налагодити стосунки через свою закоханість. Всі ж пам’ятають історію Новосельцева та Калугіної з радянського фільму? Так от ті самі кадри, але у новій версії виконали Зеленський та Ходченкова. Але всі “почуття” залишились на знімальному майданчику.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.