Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова рекламує себе за шалені гроші: “Щось с блогером не так”

Катерина Репяхова досить відома українська блогерка та дружина популярного співака Віктора Павліка. Дівчина активно веде свою сторінку, але і їй потребується реклама, та не завжди вона буває дієва.

Катерина досить молода та перспективна дівчина, яка знайшла себе у блогерстві й саме це зробило її популярною. Звісно, багато хто вважає, що зростання інтересу до неї залежить від Павліка, але ні. Катя й сама по собі досить цікава особистість, вона часто підіймає у своєму блозі важливі життєві теми, розповідає, як виховує сина, а також рекомендує ті чи інші продукти.

Катерина Репяхова

Так, наприклад, нещодавно Репяхова разом з чоловіком та сином стала обличчям одного з магазинів одягу в instagram. Це все заробіток, тобто, за кожну колаборацію, Катя отримує гонорар. Але іноді й самі блогери потребують реклами, аби збільшити свою аудиторію та мати ще більш розвинений акаунт.

Тож днями дівчина розповіла, що вона заплатила шалену суму грошей якомусь блогеру, аби її сторінка стала більш популярною, але прорахувалась з вибором.

“До Нового року я замовила рекламу у блогера мільйонника на міміш за 19 тисяч гривень. Прочитала в групі, топ-блогер що там 70 замовлень і замовила собі рекламу. У мене було до 10-ти замовлень від цього блогера. Якщо я там повернула тисяч 5, то це уже добре. Але в мене і думки не було писати щось погане тому блогеру. Так я зробила аналіз. Але можливо мені потрібно було взяти 2-3 реклами у менших блогерів. Але це вже моя відповідальність. У мене й думки не було, що це з блогером щось не так. Я це сприйняла на свій рахунок” – розповіла Катерина.

Скрвншот історії Репяхової

Тож, як бачимо, Катерина досить активно розвивається у напрямку блогерства, та не завжди це приносить вдачу. Але від цієї не досить успішної рекламної колаборації, Реяхова не так багато втратила, оскільки частина грошей повернулась.

Схожі статті