Андрій Джеджула вперше показав, як скандалить з колишньою дружиною Юлією Леус: “Як я маю реагувати?”

Андрій Джеджула відомий український ведучий та шоумен, колись він був справжнім прикладом мужності та сили для українських жінок. Але тепер все змінилося.

Андрій виявився досить скандальним чоловіком, це проявилось під час шлюбу з відомою співачкою Сантою Дімопулос. Спочатку парою всі дуже захоплювалися й здавалося, що Джеджула безмежно любить свою обраницю. Та згодом вся любов перетворилась на війну за увагу. І врешті-решт пара зі скандалом розлучилась.

Андрій Джеджула з Юлією Леус

Тривалий час Джеджула був один, а потім в мить він закохався у бізнесвумен Юлію Леус, з якою досить швидко зіграв весілля та у подружжя народилась дитина. 5 років Юля та Андрій жили разом, але потім жінка не витримала та подала на розлучення з, як виявилось, домашнім тираном.

Річ в тому, що спочатку Андрій демонстрував шалене кохання і турботу, до неї та її дорослої дочки. Але згодом почав проявляти агресію та розпускати руки. З приводом та без. На жаль, жінки не відразу можуть вибратися з таких ситуацій, оскільки в них сидить страх. Та Юля наважилась піти від Джеджули й розлучитися з ним. Але попри це скандали між ними не вщухають.

Так, нещодавно, Андрій на особистій сторінці в instagram опублікував величезний пост, де розповів, як колишня дружина його образила.

“Я, звичайно, звик вже за п’ять років до нескінченного л***a на свою адресу і вже ігнорую мою фатально помилкову колишню, але мене назвали “в******к” – а це синонім та гіперонімом до “народжений від б****і” чи “нагуляний”, “позашлюбний” – написав Андрій.

Та в цьому ж пості він не втримався і полив брудом колишню, назвавши її людиною, яка навіть не вчилася та народила у 15 років. Також зазначив, що від такої жінки, чекати нічого.

Чоловіка зачепило те, що у слові Юлі була прихована, на його думку, образа на адресу його батьків.

“Скажіть як має відреагувати людина, батьки якої від першого до останнього дня прожили разом у шлюбі, і обидва вже небожителі” – розповів Андрій.

Тож, образу колишньої Джеджула сприйняв досить бурхливо і відреагував дуже погано, але, здається, це не останній конфлікт між екс-подружжям.

spot_img

Схожі статті