|
20.01.2023 21:20

Андрій Джеджула вперше показав, як скандалить з колишньою дружиною Юлією Леус: “Як я маю реагувати?”

Андрій виявився досить скандальним чоловіком, це проявилось під час шлюбу з відомою співачкою Сантою Дімопулос. Спочатку парою всі дуже захоплювалися й здавалося, що Джеджула безмежно любить свою обраницю. Та згодом вся любов перетворилась на війну за увагу. І врешті-решт пара зі скандалом розлучилась.

Андрій Джеджула з Юлією Леус

Тривалий час Джеджула був один, а потім в мить він закохався у бізнесвумен Юлію Леус, з якою досить швидко зіграв весілля та у подружжя народилась дитина. 5 років Юля та Андрій жили разом, але потім жінка не витримала та подала на розлучення з, як виявилось, домашнім тираном.

Річ в тому, що спочатку Андрій демонстрував шалене кохання і турботу, до неї та її дорослої дочки. Але згодом почав проявляти агресію та розпускати руки. З приводом та без. На жаль, жінки не відразу можуть вибратися з таких ситуацій, оскільки в них сидить страх. Та Юля наважилась піти від Джеджули й розлучитися з ним. Але попри це скандали між ними не вщухають.

Так, нещодавно, Андрій на особистій сторінці в instagram опублікував величезний пост, де розповів, як колишня дружина його образила.

“Я, звичайно, звик вже за п’ять років до нескінченного л***a на свою адресу і вже ігнорую мою фатально помилкову колишню, але мене назвали “в******к” – а це синонім та гіперонімом до “народжений від б****і” чи “нагуляний”, “позашлюбний” – написав Андрій.

Та в цьому ж пості він не втримався і полив брудом колишню, назвавши її людиною, яка навіть не вчилася та народила у 15 років. Також зазначив, що від такої жінки, чекати нічого.

Чоловіка зачепило те, що у слові Юлі була прихована, на його думку, образа на адресу його батьків.

“Скажіть як має відреагувати людина, батьки якої від першого до останнього дня прожили разом у шлюбі, і обидва вже небожителі” – розповів Андрій.

Тож, образу колишньої Джеджула сприйняв досить бурхливо і відреагував дуже погано, але, здається, це не останній конфлікт між екс-подружжям.