Якому одягу надають перевагу ведучі ранкових шоу – Неля Шовкопляс, Лілія Ребрик, Барбір, Хамайко

Українські знаменитості дуже вдало вміють підібрати собі одяг. Звісно, це роблять і професіонали-стилісти, проте і жінки вміють неабияк вбратися

Українські зірки демонструють свої вміння вдало підбирати образи, як ніхто інший. Ось і ведучі ранкових телешоу надихають своїх шанувальниць своїм стилем.

Людмила Барбір

Відома ведуча “Сніданок з 1+1” має гарну та струнку фігуру, тому часто обирає спокусливі сукні у темних забарвленнях. Найчастіше Людмила надає перевагу зеленим, синім та червоним кольорам. Однак, телеведуча ніколи не перегинає межу і її образи не виглядають вульгарно. Барбір також вміє стильно доповнювати свої луки стильними прикрасами.

Людмила Барбір
Людмила Барбір

Неля Шовкопляс

Телеведуча ранкової програми на “1+1” Неля Шовкопляс попри свої пишні форми завжди має гарний вигляд. Жінка чудово вміє підкреслити свої принади вдало підібраним одягом. У ефірах “Сніданку” Неля надає перевагу сукням довжини міді з квітковими чи геометричними принтами. Дуже часто ведуча одягає плаття, які гарно показують її декольте.

Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс

Лілія Ребрик

Одна із найстильніших ведучих України – Ліля Ребрик. Жінка завжди елегантно і лаконічно обирає вбрання, як для ефірів, так і в повсякденному житті. Лілія приголомшливо виглядає у витончених сукнях з підборами, доповнюючи масивними аксесуарами. Однак, поза телебаченням ведуча часто одягає яскраві спортивні костюми, що робить її не менш спокусливою. Нещодавно вона продемонструвала колекцію базового і ніжного одягу з українським брендом One by One. Простий та ексклюзивний одяг вразив багатьох українок.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Валентина Хамайко

Ведуча шоу “Сніданок. Вихідний” на “1+1” Валентина Хамайко зазвичай одягає для ранкової програми ніжні та легкі сукні. Жінка полюбляє пастельні світлі кольори. Валентина вдало довершує свої образи мінімалістичними прикрасами, та акуратною зачіскою. Ведуча також часто обирає плаття із квітковими принтами, які роблять її більш тендітною та жіночною.

Валентина Хамайко
Валентина Хамайко

Схожі статті