Майбутні зіркові батьки: Потап відповів на чутки про вагітність Каменських і сказав, скільки у них буде дітей

Українська співачка Настя Каменських, дружина зіркового продюсера Олексія Потапенка, розповіла публіці, чи вагітна вона насправді, як про це говорять

Певно у багатьох сімейні застілля супроводжувались запитаннями від родичів на кшталт: “А коли у вас вже дітки будуть? А чому не хочете? А коли захочете?” І так далі. Зрозуміло, що подібні допити не приносять задоволення і викликають здебільшого негативні емоції. Із таким не те, що рідко, а навіть постійно стикаються представники шоу-бізнесу. Зіркові пари одружуються, народжують дітей, розлучаються під пильними поглядами мільйонів своїх фоловерів. Часто фанати настільки прив’язується до своїх кумирів, що прагнуть знати про кожен їхній крок та кожне рішення.

Останнім часом інформаційний простір заполонили здогадки та припущення про те, що популярна українська співачка Настя Каменських, відома під псевдонімом NK, при надії. Жодного підтвердження цієї інформації нема.

Зіркове подружжя
Зіркове подружжя

Втім, зазначимо, що вже далеко не перший рік зірці приписують вагітність. Неодноразово чоловік Насті Каменських, відомий український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор та телеведучий Потап заявив, що це все здогадки журналістів та фанатів.

Також сама співачка нещодавно заявила про те, що як тільки вона очікуватиме на дитину, то її вірні фоловери отримають цю радісну звістку першими. А доти, доки Настя Каменських сама про це на розповіла про це, то плітки в соціальних мережах та засобах масової інформації так і залишаються на рівні пліток.

Крім того жінка зізналась, що зміни в її зовнішньому вигляді, які активно обговорювали підписники в інтернеті, викликані тим, що співачка важко переносить події повномасштабного вторгнення росії на територію України. Для того, аби тримати себе в тонусі і заспокоїтись, вона почала задати стрес.

“Я не вагітна, коротше. Це все якісь припущення або розмови в соцмережах. Трохи набрала вагу, але я її скину, коли буде потрібно — і все. Я не звертаю на це уваги», — заявила Настя Каменських.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.