Лайма Вайкуле показала, як проводить час Аллою Пугачовою в Ізраїлі: “Ми повернулися”

Алла Пугачова та Лайма Вайкуле багато років міцно товаришують і навіть мають особисту історію і соціальних мережах. Є у жінок така дружня традиція, при кожній зустрічі знімати спільне відео.

Нині Лайма та Алла живуть в Ізраїлі, оскільки росія вже для них давно померла як країна, як батьківщина та як будинок. Оскільки обидві жінки зберегли здоровий глузд, то розуміють всю абсурдність життя у російській федерації зараз. Тому, вони активно висловлюють свою думку щодо жорстокої війни, яку росія принесла в Україну і не підтримують та навіть не хочуть розуміти мотиви та закони, які нині встановлює російський диктатор.

Пугачова та Вайкуле все своє життя віддали російській сцені, де й знайшли одна в одній близьку людину, таким чином вони стали справжніми та вірними подругами, які часто зустрічаються на келих чогось та обговорювали все на світі. Й ні хвороби, ні відстань, ні періоди не спілкування не вплинули на їхню дружбу. Тому зараз, коли артистки знову живуть в одній країні, вони відновили свої зустрічі.

На останньому відео Лайми Пугачова виглядає досить молодою, це дуже приголомшує, оскільки в її віці бути такою бадьорою та красивою – це щастя. Й сама Вайкуле після боротьби з онкологією виглядає чудово та навчає Аллу користуватися соціальними мережами. Хоча жінці це не надто й потрібно, оскільки за словами співачки, вона в своєму житті вже стільки наспілкувалась, що просто хоче спокою.

Тож, обидві жінки тепер живуть на повну, без обмежень, без суворих законів, які відбирають свободу та право голосу. До того ж в Ізраїлі у них є можливість почувати себе як вдома, оскільки там за останні 10 місяців оселилось багато росіян, які втікають від диктаторського режиму путіна та від того, аби не зійти з розуму у цьому зомбованому оточенні.

Схожі статті