У кого більше мільйонів доларів: найбагатша співачка Камалія чи найбагатша учасниця “МастерШеф” Катя Велика

Насправді серед відомих українців не так багато людей позиціонують себе як багатіїв, а тим більше, як найбагатших мільярдерів. Але є дві жіночки, які завжди хизується своїми статками.

Їх імена точно відомі всім – це співачка Камалія та учасниця кулінарного шоу “МастерШеф” Катерина Велика. Іноді здається, що розмови про розкішне життя – їх улюблена тема, оскільки жінки досить часто хизуються тим, як чудово вони живуть та дозволяють собі все, що тільки забажають. Тож, цікаво, хто кого обійде у статках.

Катерина Велика

Катерина Велика з чоловіком

Відомо, що раніше Катя займалась туристичним бізнесом і, звичайно, мала гарний заробіток, адже люди постійно хочуть гарно відпочивати. Тож, Велика завжди була самостійною та досить заможною. А згодом жінка вийшла заміж за бізнесмена, який намагався завоювати жінку 5 років. Тож, як можна зрозуміти на гроші вона не ведеться.

Чоловік Катерини Андрій — експерт з інвестицій, стартапів і криптовалют. Він має великий досвід у цій галузі, а також великий капітал, який постійно примножує. Тому, Велика ніколи не соромилась похизуватися розкішним будинком, паркінгом, подорожами та тим, що вона собі ні в чому не відмовляє. Тож, живе жінка розкішно, а от яка сума їх статків, точно невідомо, але це кілька мільйонів доларів.

Камалія

Камалія з чоловіком

Відома українська співачка Камалія, вважається найбагатшою в Україні, оскільки вона сама досить добре заробляє, її виступ коштує близько 20-ти тисяч євро. В оскільки жінку люблять українці, то виступає вона часто, принаймні, до війни це було так, а зараз не час для таких розваг.

Та не слід забувати, що Камалія має чоловіка мільярдера Мохаммада Захура, який ні в чому не відмовляє своїй коханій. Тому, Камалія завжди обирає все найкраще та найкоштовніше. Неможливо перелічити, скільки прикрас з дорогими каменями має співачка, розкішний будинок, машини. Це все, звісно коштує не один мільйон доларів. Та при цьому жінка каже, що вона цінує гроші. Але який статок в цілому є в їх родині не зізнається. Та судячи з образу життя, Камалія живе розкішніше Великої.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.