“Після 35-ти”: Оля Цибульська розповіла про переписки з хлопцями вночі – з чоловіком за 20 років стало сумно?

Відомо, що Оля Цибульська є досить сміливою та ексцентричною українською співачкою і телеведучою, яку дуже люблять українці, тому, в Олі багато прихильників, і звісно, що чоловічої уваги попри шлюб їй не бракує.

Цибульська дуже активно веде свою сторінку в instagram, там дівчина показує майже все, що відбувається в її житті, але, звісно, інформацію фільтрує та іноді співачка закидає досить провокаційну інформацію. Наприклад, останній час Оля стала справжнім блогером і почала знімати гумористичні відео, де торкається теми стосунків, колишніх, чоловіків та загалом особистого життя.

Оля Цибульська розповіла про листування з чоловіками

Та це все робить Олі гарні рейтинги, оскільки під кожним відео є багато коментарів, і всі вони різні, хтось сприймає інформацію від Цибульської серйозно, а хтось розуміє, що це жарт. Та попри розподіл аудиторії Цибульська продовжує досить часто підіймати настрій своїм підписникам відео-жартами та якимись пародіями.

Та днями співачка виклала історію, де розповіла про свої нічні листування з чоловіками, до того ж не з одним, а з кількома. Та це зовсім не романтичні переписки, як виявилось, а до речі серйозні теми, які навіть саму Олю трохи здивували.

“Доречі, мені вночі писав хлоп. Тренер. Пропонував змінити фігуру. Наступний етап після 35-ти це нічні листи від ортопеда” – розповіла Ольга.

Скрвншот історії Ольги

Тож, виходить, що якийсь фітнес-тренер вирішив вночі запропонувати артистці свої послуги, аби скорегувати її фігуру. Це якось не досить доречно робити у такій формі, але, можливо це знайомий тренер Цибульської, а можливо якийсь молодий та самовпевнений початківець.

Та головне, що Оля не збирається спілкуватися з чоловіками вночі, коли в неї вдома є коханий Сергій, з яким, вона може поговорити наживо про все, що її бентежить.

Схожі статті