Обирає тільки українське: модний розбір гардеробу першої леді Олени Зеленської

Олена Зеленська є першою леді України, а це фактично перше обличчя України після президента, тому, на кожній зустрічі Олена має виглядати приголомшливо та презентувати Україну у всьому світі та на всіх зустрічах.

Перша леді обирає тільки українські бренди та українських дизайнерів, тому що це вже принципова справа, тим більше, що за останні 10 місяців на українському ринку моди з’явилось багато якісних і талановитих брендів, які складають конкуренцію світовим. Тому, перша леді спочатку довго шукала для себе підходячий бренд та дизайнера.

Олена Зеленська на форумі в Давосі

Дружина президента зупинилась на молодому творці Артемі Климчуку, який створює для Олени одяг для кожного заходу та для кожної зустрічі. Артем – це нове слово в українській моді, він тонко відчуває потребу та бачить образ наперед. Зеленська розповідала, що з ним їй працюється дуже легко, адже він розуміє її бажання з пів слова.

Також Олена досить часто носить вишиванки від бренду “MustHave”, одну з таких вишиванок Зеленська одягла на форумі у Давосі, а от сукню-вишиванку цього ж бренду вона одягала на Різдво.

Олена Зеленська

А от щодо прикрас, то Олена часто носить брошки, і завжди одного бренду – це “Gasanova”. Ця брошка прикрасила коричневий брючний костюм від Артема Клімчука, якому, пані Зеленська не зраджує, адже тільки він відчуває, чого бажає її душа і наскільки це доречно для кожної з дипломатичних зустрічей.

Олена Зеленська на форумі

Тож, своїх фаворитів серед українських сучасних дизайнерів та брендів Зеленська обрала вже давно і не стала щось змінювати заради форуму, що відбувся у Давосі, який відбувся цього тижня, у той самий день, коли сталася катастрофа у Броварах. Саме через це перша леді не змогла стримати сліз та все ж таки знайшла в собі сили зібратися та поводити себе гідно.

Схожі статті