Топольський покинув переможницю “Холостяк-12” Лозовицьку через іншу: “Все обговорили і прийшли до висновку”

Алекс Топольський та Катерина Лозовицька взяли участь у зйомках програми "Як вийти заміж" та розповіли, чому розійшлися. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

За традицією після фіналу шоу “Холостяк-12” Григорій Решетнік запросив до студії експертів, психологів та колишніх учасників програми для того, щоб обговорити усе, що глядачі побачили на екрані, а також з’ясувати, як же склалася доля усіх учасниць проєкту після його закінчення. Головне питання: чи залишилися разом Алекс та Катерина.

Катерина Лозовицька та Алекс Топольський розійшлися

Катерина Лозовицька та Алекс Топольський розійшлися

Як з’ясувалося, пара вирішила розійтися, і причин на це було одразу декілька. Якщо переможниці шоу не вистачило комфорту та ніжності у стосунках, то головний герой не став приховувати, що в його думках залишилася інша учасниця — Олександра Мудра. Примітно, що дівчина була майже впевнена у своєму тріумфі і вибір Алекса її дуже здивував.

Катерина Лозовицька та Алекс Топольський розійшлися

Тепер же шанувальники програми знають, що інтуїція не підвела фіналістку, і вона таки змогла підкорити серце Топольського. Головний герой шоу зізнався, що дивився епізоди з Олександрою і розумів, що в нього є почуття до неї.

“Катю, всі моменти, які у нас були, я згадую з ніжністю. Ми все обговорили, з’ясували, і прийшли до висновку, що немає розвитку стосунків, який міг би бути”, – додав Топольський.

Варто відмітити, що Катерині та Алексу вдалося розійтися на позитивній ноті. А от з Олександрою йому не вдалося попрощатися гідно. Після розставання з обраницею, він декілька разів намагався відновити стосунки з Мудрою. Олександра зізналася, що він писав їй, а коли вона його заблокувала, почав публічно її зачіпати. Зокрема, Топольський заявив фіналістці, що пошкодував про свій вибір, а зробив його через те, що у Катерини хороша сім’я.

Схожі статті