Екс-учасниця “Холостяк-12” Вікторія Варлей вийшла заміж та показала нового чоловіка: “Я сказала “так”, звісно”

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостяк-12" Вікторія Варлей вийшла заміж та показала фанатам свого нового чоловіка. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Зі своїм майбутнім чоловіком Вікторія Варлей познайомилася ще до участі у проєкті “Холостяк-12”. Обранця зірки звуть Петро, і познайомилася вона з ними в Маямі. Чоловік давно проживає в Сполучених Штатах Америки, але на момент знайомства з красунею був одруженим, хоча давно зі своєю благовірної не жив. Втім, для Вікторії це стало проблемою, тож стосунки не отримали розвитку.

До речі, познайомилася вона з ним завдяки своїй подрузі, яка відправила її майбутньому чоловіку фотографію красуні.

Екс-учасниця Холостяк-12 Вікторія Варлей вийшла заміж

Екс-учасниця Холостяк-12 Вікторія Варлей вийшла заміж

Після того, як Вікторія пішла з проєкту за власним бажанням, адже вона наполягає, що це було саме так, її спілкування з Петром відновилося. На цей раз чоловік ініціював початок роману з повідомлення про те, що він розлучився. Вікторія повернулася в Маямі і, до речі, підтримувала спілкування з Алексом, адже вони проживають в одному районі.

Спочатку пара заручилася, а потім одружилася. Зараз Варлей дуже щаслива і готова ділитися своїми позитивними емоціями зі всім світом.

Екс-учасниця Холостяк-12 Вікторія Варлей вийшла заміж

“Це був ранок. Я прокинулася, і ми пішли снідати додому. Петро зробив мені пропозицію, я сказала так, звичайно. У моїй голові було все настільки сумбурно, що я не розуміла, що відбувається”, – розповіла Вікторія про пропозицію руки і серця.

Нагадуємо, що після свого виходу з шоу Вікторія створила пост, в якому поскаржилася на політику телеканалу СТБ. Варлей заявила, що випуск змонтували таким чином, що в результаті склалося враження, ніби саме Алекс попросив її з проєкту, хоча насправді вона сама захотіла піти.

Схожі статті