37-річна Даша Астаф’єва припала до Михайла Діанова та публічно розкрила свої почуття до нього: “Гарна пара”

Знаменита українська модель Даша Астаф'єва потрапила в об'єктив у компанії не менш знаменитого воїна з Маріуполя Михайла Діанова. Як це було, дізнайтеся в нашій статті.

Воїн морської піхоти Михайло Діанов став всесвітньовідомим ще до того, як потрапив в обмін та повернувся в Україну. Фотографія, на якому він постав з травмованою рукою, але світлом в очах та ніжною посмішкою облетіла всю планету.

На щастя, після повернення на батьківщину Михайла прооперували, він активно відновлюється і на даний момент спілкується з аудиторією, відвідує інтерв’ю, а також має можливість потішити підписників спільними кадрами з знаменитостями.

Даша Астаф’єва сфотографувалася з Михайлом Діановим

Не так давно в мережі активно обговорювали фотографію захисника з Суперблондинкою Олею Поляковою. Та не встигли вщухнути розмови про цей знімок, як Михайло вже потішив користувачів мережі зустріччю з Дашею Астаф’євою.

Захисник України та модель притислися один до одного, щоб фото вийшло гармонійним та обидва посміхнулися у камеру. У коментарях шанувальники Михайла не соромилися ділитися своїми думками стосовно того, що побачили.

Одні жартували, що Астаф’євій дуже пощастило зустрітися з з Діановим, а інші взагалі почали їх сватати. Тим паче, що не так давно Михайло повідомив про своє розлучення, а Даша, за офіційною версією, досі вільна. До речі, модель також відреагувала на опубліковане фото, залишивши для Михайла червоне серце в коментарях.

Даша Астаф’єва сфотографувалася з Михайлом Діановим
Даша Астаф’єва сфотографувалася з Михайлом Діановим

Нагадуємо, що чоловік вже кілька років розлучений, про що розповів Олексію Суханову. Але свою дружину, від якої у нього є доньки, він все ще кохає і навіть має велике бажання повернутися до неї. Зокрема, Діанов зізнався не зміг бути вірним своїй дружині та зраджував благовірній, що і стало причиною розриву. Але налагодити спілкування з колишньою воїн все ще не наважується, боючись відмови.

Схожі статті