Даша Квіткова та Нікіта Добринін офіційно розійшлися і не живуть разом навіть заради сина: “Він поїхав”

Знаменитий український телеведучий Нікіта Добринін та його дружина Даша Квіткова прийняли рішення розійтися. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Останній час фанати Даші Квіткової та Нікіти Добриніна підозрювали, що у пари не все в порядку. Як з’ясувалося, зіркове подружжя вже після появи першої спільної дитини знаходилося на межі розриву, а на початку 2023-го року прийняло важке рішення розійтися. Молоді люди навіть не проживають разом. Як повідомила Даша, Нікіта поїхав з їхнього будинку.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін офіційно розійшлися

Родина Квіткової та Добриніна
Даша Квіткова та Нікіта Добринін офіційно розійшлися

Раніше фанати отримували від зірок певні натяки стосовно розставання і намагалася їх розшифрувати. Однак, довго ця ситуація не продовжувалася, адже Даша вирішила розставити всі крапки над “І”.

Дівчина заявила, що вони з Нікітою занадто сильно були прив’язані одне до одно і через взаємини буди занадто стрімкими. Подружніх зрад чи не гідних вчинків зі сторони партнерів не було. Однак, з’явилася напруга, яка виливалося у взаємну токсичність.

“Ми з Нікітою півтори тижні не живемо разом. Він не зник повністю з мого життя, у нас є дитина. Між нами тільки батьківські відносини. Він поїхав з будинку. У нас почалася гра, хто кого більше кольне. Він робив це не спеціально, як і я. Ми не хотіли зробити боляче. Зараз ми будемо ходити до психолога, бо у нас росте син”, – зізналась Даша.

Варто відмітити, що про розлучення на папері мова поки що не заходить. Даша лише зазначила, що є фактично розставання та відсутність романтичних стосунків між нею та батьком її дитини. Однак, існує вирогідність, що пара деякий час побуде подружжям юридично заради спільного сина.

Також зірки планують попрацювати з психологом не тільки над форматом їхніх сімейних взаємин, але також розібратися і між собою.

Схожі статті