Екс-холостяк Добринін здивував реакцією на заяву Квіткової про розрив з ним: “Нічого критичного не сталося”

Знаменитий український телеведучий Нікіта Добринін вперше публічно відреагував на заяву колишньої дружини Даші Квіткової про їхнє розставання.

21 січня стало відомо, що переможниця проєкту “Холостяк” Даша Квіткова та телеведучий Нікіта Добринін прийняли рішення розійтися. Про офіційне розлучення пара поки що не заговорює, але дала зрозуміти, що не живе разом, і лише займається вихованням спільного сина Левка.

Ба більше, родина буде відвідувати психотерапевта, з метою налагодити взаємини всередині сім’ї заради спільного спадкоємця. За словами Даші, союз дав тріщину одразу після народження малюка.

Нікіта Добринін відреагував на заяву Даші Квіткової

Родина Квіткової та Добриніна
Нікіта Добринін відреагував на заяву Даші Квіткової

Про це розповіла саме Даша Квіткова, але на реакцію Нікіти Добриніна довго чекати не довелося. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову публікацію, в якій прокоментував усе сказане.

За його словами, нічого критичного в їхньому з Дашею житті не сталося. Обидва будуть рухатися вперед.

“Можу лише додати, що бути зараз окремо— це наше спільне рішення. І це життя, нічого критичного не сталось”, – написав ведучий.

Варто відзначити, що зіркова пара вирішила зробити все дуже цивілізовано та з повагою одне до одного. Наприклад, Даша підкреслила, що подружніх зрад або інших негідних вчинків всередині сім’ї не відбувалося, а причина розставання — різні ритми, за якими живуть Нікіта та його вже екс-дружина.

Даша також вирішила доповнити свою заяву публікацією в Інстаграм, в якому заявила, що ніяких “особливих” деталей їхнього спільного життя аудиторія не дізнається.

“Не буде брудної білизни та пошуків винних. У нас росте син”, — поділилася дівчина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.