51-річний Ектор Хіменес-Браво повідомив, що став новим “ревізором”: “Пропозицію я прийняв майже одразу”

Знаменитий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво вийшов на зв'язок з воєнної кухні та розповів, як там опинився. Усі деталі в нашій статті.

Хоча у знаменитого шеф-кухаря колумбійського походження Ектора Хіменеса-Браво була можливість залишитися проживати в Канаді, він обрав для цього саме Україну. Коли розпочалася повномасштабна війна кулінар знаходився у мами в гостях, але дуже скоро повернувся у державу, яка дала йому можливість стати телевізійною зіркою.

Ектор Хіменес-Браво загримів до лікарні
Ектор Хіменес-Браво показав, як провів ревізію воєнної кухні

Шеф активно займався благодійністю, а зокрема намагався нагодувати якомога більше воїнів та переселенців. Згодом він ініціював гарячу кухню на фронті і, як з’ясувалося, нещодавно приїхав на ревізію на воєнну кухню.

Ектор Хіменес-Браво показав, як провів ревізію воєнної кухні

Звісно, перевіряти, як годують українських захисників на війні він вирішив не самостійно. Ектора люб’язно попросили провести ревізію, і він не міг відмовити, а одразу ж поїхав виконувати це прохання.

Відповідний відеоролик з’явився на особистій сторінці Хіменеса-Браво в соціальній мережі Instagram. Окрім своїх знань, кухар одразу ж почав ділитися хорошим настроєм, якого не пошкодував ні для кого.

У дописі до публікації зірка вирішив трошки заінтригувати публіку і натякнув, що він може стати новим Ревізором. Однак, це лише гра слів, і місце Ольги Фреймут Ектор не має наміру займати. Принаймні на даний момент. До речі, перевіркою кухні, а також позицій меню для українських воїнів Ектор залишився цілком задоволеним.

Нагадуємо, що позаминулого року Хіменес-Браво повідомив, що у його житті з’явилася кохана жінка. Її особистість він розсекречувати відмовився, посилаючись на поганий досвід публічних стосунків. Втім, відомо, що вона молода і має чорне волосся.

Схожі статті