Дзідзьо відгуляв розкішне весілля та показав неймовірної краси наречену: молода, скромна і не схожа на Славію

Знаменитий український виконавець Дзідзьо засвітився на одному з заходів. Артист заспівав на розкішному весіллі та потрапив на численні кадри святкування.

Знаменитий український співак Дзідзьо має дуже веселий та позитивний репертуар. Звісно, він приваблює публіку, яка може дозволити собі запросити такого виконавця на приватне свято.

Дзідзьо відгуляв розкішне весілля

До початку повномасштабної війни Дзідзьо активно відпрацьовував концерти на корпоративах. Вельми часто це були саме весілля. А завдяки гостям та професійній зйомці  кадри з подібних заходів одразу ж потрапляли в соціальні мережі, на потіху фанатам.

Так, на одному з весіль Дзідзьо з’явився у модному капелюсі, в іменній футболці та бірюзових штанях. Як завжди, головною фішкою його зовнішнього вигляду стали борода та окуляри.

Дзідзьо відгуляв розкішне весілля

Розмах свята, а також убранство зали говорять про те, що грошей на торжество було витрачено дуже багато. Показалася і розкішна наречена, яка вразила як своєю красою, харизмою, так і енергетикою.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Дзідзьо потрапив гучний скандал пов’язаний з виступом на весіллі. До мережі потрапили кадри, на яких артист розважає публіку. Михайло засудили за подібний від заробітку під час воєнних дій.

Але незабаром виконавець звернувся до користувачів з офіційною заявою, в якій вказав, що ніколи не брав участі в даному корпоративі, а на кадрах зображений не він, а його двійник, якого найняли виступати на весіллі за гроші. Ба більше, Дзідзьо був розлючений через фейкову новину та хейт, який отримав незаслужено. У таку ж саму історію потрапив і його колеги Павло Зібров та Андрій Данилко. Втім, усі троє офіційно спростували новину.

Схожі статті