Екс-чоловік Ані Лорак показав, як гуляє з новою нареченою вулицями Мілану: колишню у Європу не возив

Екс-чоловік відомої співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу продемонстрував, як гарно відпочиває з новою обраницею у Мілані. Пара закоханих вирушила у зимову подорож країнами Європи.

Колись давно, Мурат закохався у юну та красиву співачку Ані Лорак, це був курортний роман, з якого  пара змогла створити міцні стосунки, а згодом і родину. Лорак була щаслива з турецьким бізнесменом, який, на той момент, був готовий подарувати їй весь світ. Та Кароліна багато працювала і часто їздила на гастролі. В один з таких періодів у 2018 році чоловіка артистки побачили з моделлю, яка не просто так проводила час з Налчаджиоглу. Кадри зі спільної вечірки розлетілися мережею швидко, але сама Ані не стала це коментувати, тому прийняла й намагалась зберегти родину. Адже на той момент у Мурата та Лорак вже була донька Софія.

Ані Лорак з колишнім чоловіком

Але, як то кажуть розбиту чашу вже не склеїти, тому, у 2019 році співачка мовчки подала на розлучення. Мурат погодився на це без емоцій та скандалів, бо розумів свою провину. Та парі вдалося зберегти адекватні батьківські стосунки, попри життя у різних країнах.

Нині Ані Лорак живе у росії та обирає мовчати про події в Україні. Та на відміну від неї, Налчаджиоглу з новою обраницею активно допомагає батьківщині своєї колишньої та висловлює свою позицію і не розуміє Кароліну. Та щодо особистого життя співачки, вона не заміжня, але, здається має стосунки з молодим красенем.

А Мурат своєю чергою подорожує Європою з Лілією Реус. Спочатку закохані побували у Швейцарії, потім у Франції, а тепер милуються Італією. Про це, Мурат розповів на своїй сторінці в instagram, продемонструвавши романтичну прогулянку з Лілією. На кадрах помітно, що обидва почуваються щасливими та натхненними. Тож, можливо незабаром Ліля стане офіційною нареченою турецького бізнесмена, а згодом і дружиною.

До речі, стосунки з дочкою Мурата Софією у Реус склалися чудові, вони поводяться як подружки. Так само й Налчаджиоглу прийняв доньку Лілії Олександру від попередніх стосунків, як свою. Тому, у пари немає жодних проблем, які б змогли стати перепоною їхньому сімейному щастю.

Схожі статті