Вікторія Варлей з “Холостяка-12” розповіла, чому Тарас Цимбалюк пішов від першої дружини: “Заради мене”

Вікторія Варлей стала однією з найекспресивніших та найзагадковіших учасниць нового сезону романтичного шоу "Холостяк", де головним героєм став бізнесмен Алекс Топольський.

Вікторія була найстаршою учасницею сезону, але від Алекса свій вік приховувала, бо виглядає вона років на 7 молодшою. Тож, попри таємниці, жінка має дуже багатий досвід стосунків, і одним з її партнерів став колега за знімальним майданчиком Тарас Цимбалюк. Молодий, відомий та привабливий Тарас зустрів Вікторію на зйомках серіалу “Суперкопи”.

Тарас і Вікторія на зйомках

Варлей розповідала Топольському на проєкті, що у неї був роман з українським актором, з яким у неї була іспанська пристрасть, але тоді, Віка не назвала імені. Тож зараз ми знаємо, що цим норовливим чоловіком став Цимбалюк. Роман закрутився на зйомках, але не відразу, а з часом, коли половина матеріалу вже була відзнята.

“Ми вже відзняли половину проєкту. Ми зробили невелику вечірку, пили вино і там ми з ним почали танцювати та почали цілуватись. І якось воно все закрутилось. А він на той час був одружений. Так сталося, що він пішов до мене” – розповіла Віка.

Тож, сама того не знаючи жінка стала коханкою, а згодом просто коханою дівчиною, з якою Тарас зустрічався три роки, але їхні стосунки завжди були на емоціях, була й побитий посуд і гучні скандали. Й в якийсь момент обидва зрозуміли, що так не може тривати, тому за спільною згодою розійшлися, бо дали один одному все, що могли на той момент.

Варлей відбила Цимбалюка у дружини

Та Вікторія згадує Тараса з теплом і не тримає на нього образ, адже їх роман почався так несподівано і закрутився аж на три роки, і не можна сказати, що вони були поганими.

Тож, нині у кожного з акторів є своє особисте життя. Цимбалюк вдруге розлучився і зараз зустрічається з новою дівчиною, також акторкою.  А Віка знайшла для себе свій варіант щастя за кордоном, але ним став не холостяк.

Схожі статті