Спочатку Полякова, тепер Астаф’єва: хто ще претендує на серце героя України Михайла Діанова?

Український герой Михайло Діанов став справжньою знаменитістю, а це й не дивно, адже він один з тих героїв, які відважно захищали батьківщину від російських загарбників до останнього.

Михайло захищав всім відому “Азовсталь” і його фото розлетілося всією мережею, чоловік отримав серйозне поранення руки, тому, для нього українці постаралися та назбирали гроші на операцію. Але Діанову лікування оплатив Рінат Ахметов за ініціативою футбольного клубу “Шахтар”. Тому свої кошти Михайло роздав тим хлопцям, яким також потрібно серйозне лікування. Нині герой відновлюється після полону та після операції у США й для журналістів він є доступним, аби розповісти все те, що він та його побратими пережили.

Михайло Діанов з Рінатом Ахметовим

Крім того, що Михайло активно погоджується на інтерв’ю, він ще бере участь у різноманітних соціально-важливих проєктах, що можуть допомогти армії та українцям.Так, місяць тому воїн перерахував велику суму грошей у фонд Олі Полякової та провів разом із нею зустріч. Тоді, спільні фото Полякової та Діанова з квітами викликали не аби який галас у мережі, оскільки відомо, що Міша розлучений та героїчний чоловік, а Оля часто натякає на розлучення з чоловіком.

Та Полякова стала не єдиною претенденткою на місце у серці Діанова на думку шанувальників. Оскільки днями відома українська співачка, модель та волонтер Даша Астаф’єва опублікувала спільне фото з Діановим посеред Києва. Видно, що обидва були вже знайомі та раді зустрічі.

Оскільки зараз Михайло є одним з найсильніших воїнів Української армії, які стали відомими на всю країну через дуже трагічні події, кожна дівчина, яка з’являється поряд із ним, автоматично стає для прихильників потенційною нареченою. Але, попри розлучення у серці Михайла все ще живуть почуття до його дружини. І це є особистим болем героя, оскільки повернутися до коханої він не може, тому що боїться почути від неї те саме “ні”, яке зламає його.

Схожі статті