Слава Дьомін здивований: чому Влад Яма заблокував ведучого та його сина у соцмережах – “Образа сильна”

Популярний танцюрист та хореограф Владислав Яма разом з родиною з самого початку повномасштабної війни поїхав жити у США, заради безпеки сина та комфорту. Через що й опинився під великою хвилею хейту, до цього йосу не звикати, але на свого товариша Яма чомусь образився.

Відомо, що Слава Дьомін не завжди обирає висловлювання для того, аби схарактеризувати когось із зірок, чи їх вчинки. До того ж він досить відвертий з глядачами й завжди намагається розповісти всю правду та розкласти її по полицях. Так, наприклад, саме Дьомін підтвердив розлучення Володимира Остапчука з другою дружиною Христиною ще в той момент, коли ніхто про це не знав. І так Слава розсекречує багато приватної інформації зірок. Але з Ямою такого не відбувалося.

Влад Яма заблокував Славу Дьоміна та його сина в instagram

Та попри це шоумен нещодавно помітив, що Влад Яма заблокував його та його сина в instagram. А от через що, не знає й сам ведучий, бо вважає, що нічого образливого чи поганого Ямі не зробив, та й спілкувались вони востаннє влітку.

“Для мене ця новина стала неочікуваним відкриттям. Я чомусь опинився заблокованим в Instagram у Влала Ями. Хоча ми спілкувалися востаннє, мабуть, влітку і нічого не віщувало біди. Я, чесно кажучи, так і не зрозумів, чому я впав у немилість Владу, але це ображає” — зізнався Слава.

Цікавим є те, що дружина танцюриста Лілія не заблокувала Дьоміна, та ведучому настільки важливо дізнатися, чого так сталося, що він написав Владу особисто, але поки що не дочекався відповіді. Та Слава не приховує, що його це ображає, оскільки хореограф обмежив доступ до своєї соцмережі не тільки йому, а ще й 12-річному сину Дьоміна.

Ведучий припускає, що причиною такого вчинку може стати інтерв’ю, де Яма розповідав про свій переїзд в Америку. Але й там Слава не сказав нічого образливого чи недоречного на адресу Владислава. Та вже є як є, залишається лише дочекатися відповіді від танцюриста, якщо, звісно, він вважає за потрібне пояснити свій вчинок Дьоміну.

Схожі статті