На кого переможець Холостячки-2 Задворний проміняв Огнєвіч: бізнесмен показав кохану і публічно поцілував її

Переможець романтичного шоу "Холостячки-2" Андрій Задворний не згадує Злату Огнєвіч публічно, а натомість вперше показав свою кохану шанувальникам.

З завершення зйомок другого сезону романтичного проєкту “Холостячка” пройшло більше року. Головна героїня шоу досі не знайшла своє кохання і продовжує працювати з психологом над своїми проблемами. Натомість Андрій Задворний не так давно продемонстрував, що його серце вже не вільне.

На кого переможець Холостячки-2 Андрій Задворний проміняв Злату Огнєвіч

Так, бізнесмену вдалося заінтригувати мережу, показавши обійми з невідомою дівчиною. Втім, особистість красуні тривалий час залишалася загадкою. Користувачам мережі вдалося її розгадати. За думкою аудиторії обраницею Андрія стала молода модель Юлія з Чернівців. І як нещодавно з’ясувалося, мали рацію.

На кого переможець Холостячки-2 Андрій Задворний проміняв Злату Огнєвіч

Днями Задворний поїхав на відпочинок до Драгобрату. З собою він звісно взяв нову кохану, і ба більше, потішив своїх підписників публічним поцілунком з красунею. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька кадрів, на яких ніжно цілує свою обраницю. Також він показав знімки, на яких добре видно обличчя дівчини.

Нагадуємо, раніше Андрій розповідав, що декілька разів намагався ініціювати стосунки. Але кожен раз йому щось заважало. Спочатку почалася повномасштабна війна і йому було зовсім не до романтики, потім зустрічалися дівчата, які тільки-но вийшли з романтичних стосунків і не були готові розвивати взаємини з ним.

Потім у Андрія знову змінився настрій і він відчув, що не хоче вступати у романи. Судячи з усього, Задворному все ж таки вдалося налагодити особисте життя, адже ці стосунки він зробив публічними, що говорить про серйозність його намірів.

Схожі статті