Три Олени Володимира Зеленського: Кравець, Зеленська, Шоптенко мають багато спільного з президентом України

У минулому актор і комік, а сьогодні президент України – Володимир Зеленський. Він чоловік із гарним почуттям гумору, харизматичний та красивий, а такі риси, як відомо, приваблюють жінок.

У житті шостого президента України було чимало жінок з якими він мав дружні чи робочі стосунки, або ж не тільки. Як відомо, жінка в житті чоловіка має величезний вплив. Іноді саме завдяки представниці цієї прекрасної статі його життя може повернутись на всі 360 градусів і стати зовсім іншими. У Зеленського були три Олени, які мали великий вплив на його долю.

Олена Зеленська (Дівоче прізвище – Кіяшко)

Із майбутньою дружиною Володимир був знайомий ще з юних років, адже вони вчились у паралельних класах. Однак, спілкування їхнє розпочалось уже після закінчення школи. Олена та Володимир зустрічались близько 8 років, а в 2003 пара офіційно одружилась. Жінка була проти того, щоб Зеленський балотувався у президенти, але Олена все одно підтримала його і була поруч під час всієї передвиборчої кампанії. Неодноразово Володимир розповідав про те, що дружина має великий вплив на нього, хоча сама вона так не вважає. Пропри все вона надалі залишається його вірним другом.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Олена Кравець

Кравець більш відома, як квартальна дружина Володимира. На сцені вони постійно грали сімейну пару, тому прихильникам “Кварталу” так і запам’ятався цей образ. Однак, у житті вони просто дуже хороші друзі та нічого більшого між Кравець та Зеленським не було. Крім цього, квартальна дружина Володимира є хресною мамою його справжньої дружини. А чоловік Кравець хрестив доньку Зеленських – Олександру.

Олена Кравець
Олена Кравець

Олена Шоптенко

Відома українська танцюристка Олена Шоптенко також дотична до життя сьогоднішнього президента. У далекому 2006 році вони брали участь у розважальному шоу “Танці з зірками”. Пара разом танцювала і перемогла. Як зазначають, саме завдяки Олені вони змогли вийти фіналістами шоу.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко

Схожі статті