Ахтем Сеітаблаєв розповів, як назвали його першу онучку: актор зізнався, чим насправді займається на фронті

Ахтем Сеітаблаєв – популярний український актор та режисер кримськотатарського походження. Відомий він такими патріотичними фільмами, як "Хайтарма", "Кіборги", "Захар Беркут".

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну Ахтем Сеітаблаєв пішов у лави територіальної оборони. А зовсім недавно режисер став уперше дідусем. Ахтем Сеітаблаєв  поділився цією радісною новиною у житті своєї родини. Він розповів журналістам “Сніданку з 1+1”, що у січні цього року його двадцятисемирічна донька Назли народила первістка. Зізнався актор, що почувається дуже піднесено і щасливо, однак незвично, адже він вперше став дідусем.

Донька Сеітаблаєва з чоловіком
Донька Сеітаблаєва з чоловіком

Ахтем Сеітаблаєв також розсекретив ім’я новонародженої онучки. Дитинку назвали Аріаною.

За словами режисера, його онучка, дівчинка є дуже схожою на його дочку. Однак, поки що дідусь не мав можливості побачити Аріану особисто, а тільки на світлинах.

Ахтем Сеітаблаєв також повідомив, що зараз робить на передовій. На початку, коли він пішов у тероборону, режисера призначили пресофіцером 206 батальйону ТрО. Пізніше він став тимчасово виконуючим обов’язки пресофіцера 241 бригади, у складі якої перебував Ахтем Сеітаблаєв.

Однак, на даний час український режисер проходить службу в службі зв’язків з громадськістю при штабі командування ТрО Збройних сил України. Крім цього, Ахтема Сеітаблаєва назначили керувати декількома знімальними групами. Завданням цих груп – зняти документальний серіал про роботу усіх сил тероборони.

Знаменитість розповів, що наразі у них є підписаний меморандум з канадським продюсером. Саме тому знімальні групи зараз готуються до знімання художнього фільму, в якому братимуть участь брати бійці територіальної оборони.

Схожі статті