Нова зачіска – нове життя: після офіційного розлучення з Дантесом Надя Дорофєєва стала брюнеткою

Відома українська співачка Надя Дорофєєва останній рік є однією з найобговорюваніших знаменитостей українського шоу-бізнесу. Оскільки її особисте життя досі не дає спокою прихильникам.

Рік тому Володимир Дантес та Надя офіційно оголосили про свій розрив, але тоді ще не йшла мова про офіційне, документальне розлучення. Та й ця новина стала дуже неочікуваною для всіх, хто спостерігав та милувався родиною Вови та Наді. Але всі ми дорослі люди й повинні розуміти, що особисте життя – це справа делікатна. Та й часто буває так, що почуття нам непідвладні, як би сильно нам того не хотілося. Тому не варто засуджувати ті чи інші вчинки відомих людей, ніколи не знаєш, як доля вчинить з тобою.

Надя Дорофєєва з Дантесом

Наприклад Дорофєєвій доля подарувала нове кохання у вигляді роману з Мішею Кацуріним. Так, цей зв’язок і досі є дивним, але це вибір людей, вони щасливі один з одним, і не зважають на минуле, воно було, а тепер у них нова реальність. Та звісно, прихильники досі не можуть зрозуміти, як так можна було обмінятися дружинами. Але ж насправді, ніхто не знає, як вся ця історія відбувалась насправді, оскільки всієї правди й деталей зірки не стануть розповідати. Є загальна картинка, і для когось вона дивна, а для когось не важлива.

Та днями стало відомо, що Надя і Володя розлучились офіційно, тому тепер зовсім немає сенсу для нових пліток, адже Дорофєєву з Дантесом пов’язує лише минуле, а у теперішньому часі вони не спілкуються і не збираються.

Та співачка захотіла після цього змінити свій образ, аби попрощатися з минулим життям. І перефарбувалась у брюнетку. Фото з оновленим кольором волосся Надя виклала на особисту сторінку в instagram. Але підпис нового фото є досить незрозумілою: “26.01”. Певно, в цей день вийде новий трек співачки, оскільки останній пост – це відео з фрагментом пісні.

Схожі статті