Учасниця “Холостяка-12” Вікторія Варлей зробила аборт – Алекс Топольський вражений: чия була дитина?

Учасниця дванадцятого сезону Холостяка Вікторія Варлей вперше поділилась на публіці таємницею всього життя: жінка у тридцять два роки робила аборт.

Учасниця 12 сезону шоу “Холостяк” Вікторія Варлей уперше розповіла про аборт, який зробила у 32 роки. Акторка зізналась, що вона була страшенно проти того, щоб переривати вагітність. Проте на цього наполягали усі медики, до яких жінка зверталась. За її словами, всі лікарі стверджували, що її новонароджена дитина не зможе дожити навіть до року.

У той час Вікторія мала стосунки з українським актором та красенем Тарасом Цимбалюком. Від нього дівчина і зачала свого первістка. У цей час хлопець лікував шкіру обличчя.

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк

Тарасу Цимбалюку призначили гормональні таблетки, під час їх вживання не можна вагітніти. Однак, на жаль, лікар актора не попередив про це. І лише на третьому місяці вагітності пара дізналась, що малюк може народитись хворим або ж померти одразу після народження, тому слід зробити аборт.

В інтерв’ю Ганні Олицькій учасниця “Холостяк-12” зізналась, що було дуже важко у той час.

Жінка заявила, що хоче аби той лікар, який прописав Тарасові ці ліки і не розказав про наслідки, горів у пеклі.

38-річна акторка також зізналась, що після того, як вона перервала вагітність була змушена працювати із психологом. І сьогодні Вікторії Варлей неймовірно тяжко говорити про аборт. Жінка завжди уявляє, що було б якби вона таки тоді стала мамою. Вона також поділилась своєю заповітною мрією. Вікторія дуже сильно хоче подарувати малюка своєму коханому, з яким вона зовсім недавно побралась. Вона також розповіла, що зараз пара проходить усі обстеження. І є ймовірність, що у Вікторії буде навіть не одна дитинка, а одразу двоє.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.