Не та оцінка: Ксенія Мішина пішла проти всіх і поплатилася за це – тепер отримує погрози та прокляття

11-й ефір схвилював усіх не на жарт.

На “Родинному вечорі” минулого ефіру запрошеною суддею стала учасниця реаліті-шоу “Холостячка” Ксенія Мішина. І спершу глядачі схвалили такий вибір організаторів, але радість тривала недовго. Момент виставлення суддівських оцінок зіпсував усе і дівчині публічно довелося відстоювати право на власну думку.

Причиною такого кроку стала оцінка за танець пари Юлії Саніної та Дмитра Жука. Всі судді, включно з вимогливою та прискіпливою Катериною Кухар високо оцінили танець пари і дали можливість піднятися на вершину турнірної таблиці. Ксенія Мішина вирішила, що танець не заслуговує максимальної оцінки і поставила парі 9 балів, чим позбавила пару можливості увійти до трійки лідерів.

Після такого її вчинку учасницю проекту “Холостячка” Ксенію Мішину завалили повідомленнями не зовсім позитивного змісту. Як зауважила сама дівчина, у приватних повідомленнях їй бажали смерті та ще багато всього іншого. Після цього зірка “Холостячки” написала звернення до прихильників Юлії Саніної, де попросила поважати думку інших. До того ж вона зазначила, що має право ставити ті оцінки, які вважає за потрібне.

Ксенія Мішина пригадала як сама минулого року стояла на тому ж паркеті і отримувала оцінки гірші, ніж цьогорічні учасники. При цьому ніхто не обурювався суддям за бали.

Зрештою, запрошена суддя попросила поважати тих, хто знаходиться по інший бік екрану і читає всі ці коментарі. Дівчина нагадала про те, що всі слова впливають на обох членів комунікації, тому попросила поважати і себе, і інших.

У коментарях підписники зауважили, що розчарувалися у дівчині. Вони очікували від неї підтримки учасників, а отримали хвилю негативу і побачили зовсім не ту людину, яку колись полюбили у серіалі “Кріпосна” та попередньому сезоні “Танців з зірками”. Підписники нагадали, що функція Джокера саме підтримати і захистити учасників перед суворими суддями, а тут все вийшло навпаки. Хоча були і ті, хто захищав право Ксенії Мішиної на власну думку. Але таких було менше.

Сподіваємося дівчина врахує критику, не повторить помилок і знову стане тією, яку колись полюбили глядачі.

Схожі статті