Categories Шоу-бізнес

Могилевська показала частину свого будинку в Києві – з балконом прямо на узбережжі річки (ФОТО)

Українська відома співачка поділилася з шанувальниками та шанувальницями частинкою свого особистого життя – опублікувала фото зі свого будинку

Наталя Могилевська багато років проживала у Печерському районі столиці України у квартирі. Однак, ще восени 2020 року співачка вирішила змінити шум великого міста на затишний куточок на березі Дніпра і переїхала в комфортний будиночок. Котедж із дерева, який розташований у районі дачного масиву Осокорки. Як зазначається, від будинку до могутнього Дніпра співачці потрібно пройти всього-на-всього п’ятдесят метрів. Раніше повідомлялось, що Могилевська пробуде там всього лише до кінця літа. Однак, ймовірно, щось чи хтось змусили артистку змінити плани і вона досі проживає там.

Нещодавно артистка опублікувала фото з видом на Дніпро, яке зроблене з її будинку.

“Квітень у січні. Побито температурний рекорд. Хтось пам’ятає таке? Яка ситуація у вас в регіоні”, – написала в пості вона.

Крім, Дніпра, самої Наталі Могилевської на світлині видно також частинку кімнати. також співачка у пості похизувалась своїми новими шторами, які потрапили на фото. Вона відзначила магазин, де купувала їх, і подякувала за затишок.

Розкажемо трохи більше про котедж Могилевської. Він доволі сучасний та екологічний, адже обладнаний сонячними батареями. У будиночку є кухня-студія та кілька спальних кімнат. Звісно, у співачки є спеціальне приміщення, де вона проводить свої репетиції. Крім цього, котедж має чудову велику терасу на вулиці. Вона прикрашена китайськими ліхтарями та килимком, на якому зображений індійський бог достатку з головою слона.

Сусіди знаменитості розповідають, що Могилевська часто медитує на літній терасі. Артистка обожнює вигулювати свого домашнього улюбленця – чорного лабрадора Айю.

Share