Женя стала мамою, Льоха волонтером: як змінились актори улюбленого серіалу “Свати” за 13 років

Перший сезон гумористичного серіалу "Свати" вийшов на екрани 13 років тому, але досі є найулюбленішим серіалом серед усіх існуючих. Цікаво поглянути, як змінились юні головні герої за стільки років.

Женя Ковальова

Уляна Іващенко

Першу Женю у 1 та 2 сезонах зіграла донька Маші Ковальової з реального життя Уляна Іващенко. На той момент дівчинці було 5 років, але зі своєю роллю вона впоралась на відмінно, досить натурально та смішно. Та зараз вона не град у кіно, а шукає себе та навчається в університеті.

Софія Стеценко

У 3 та 4 сезонах Уляну замінила Софія Стеценко, яка стала новою акторкою, що виконала роль Жені. Дівчинка дуже полюбилася глядачам і в пам’яті вона все ще маленька Ковальова. Але Соня вже давно виросла. Дівчині 19 років, та зараз вона також не знімається у фільмах, але пройшла курси з акторської майстерності у Празі.

Анна Кошмал

Анна Кошмал зіграла дорослу Женю та втілила образ підлітка-гота та дорослої романтичної дівчини, яка шукає розуміння та кохання. Це стала дебютна роль Ані у світі кіно та перепусткою в український кінематограф. Зараз Кошмал вже мама, дружина, акторка, волонтер та засновниця власного бренду натуральної косметики.

Катя Беркович

Марина Сердешнюк

Роль Каті зіграла молола акторка Марина Сердешнюк. Роль Каті також стала для Марини дебютною. Але на відміну від Кошмал, вона не надто сильно мріяла про акторську кар’єру. Проте зіграла ще у кількох серіалах. Нині Марині 26 років і чим вона займається сказати важко, хоча дівчина й активно веде свій instagram, де висвітлює подорожі зі своїм коханим.

Льоха

Олександр Невзоров

Олександр Невзоров зіграв маленького Льоху у третьому сезоні “Сватів”. Хлопець чудово та природно впорався з роллю. А як подорослішав, то обрав для села театр. Нині Саша виглядає як справжній наречений, а крім театру захоплюється скейтбордом.

Євген Капорін

Євген Капорін, який зіграв роль дорослого Льохи, сусіда Жені та коханого Каті доволі відомий український актор, який зараз повність перетворився на волонтера та допомагаю Україні наблизити перемогу.

Віка та Нікіта Ковальови

Віку зіграла Анна Поліщук, а Нікіту Костянтин Чернокрилюк. Два близнюки бешкетники, які постійно потрапляли у пригоди, нині зовсім дорослі та самостійні актори.

Костя Чернокрилюк

Костя продовжив акторську кар’єру і його можна побачити у популярному молодіжному серіалі “Школа”.

Аня Поліщук

Аня Поліщук також не полишила акторську кар’єру та знялась у дев’ятьох стрічках, окрім “Сватів”.

Також, варто сказати, що всі юні актори “Сватів” нині перебувають в Україні та продовжують свою кар’єру й своє життя саме тут.

Схожі статті