Одружені зірки, які живуть окремо від дружин: Сергій Притула, Анатолій Анатоліч, Андрій Бєдняков та інші

Деякі українські зірки, на жаль, вимушені жити окремо від своїх других половинок через об'єктивні та різні причини. Таких історій в українських зірок безліч

Повномасштабна війна, яку російська федерація розпочала проти Української держави двадцять четвертого лютого, поділила не тільки життя на до та після, а ще й поділила багато українських сімей. Багато хто розлучився офіційно, а багато хто, що, певно, навіть гірше, – вимушений був розлучитися з сім’єю через різні причини – хтось поїхав за кордон, хтось на фронт, хтось ще щось. Зіркові родини українських знаменитостей теж налічують багато таких історій.

Родина Сергія Притули

Відомий український телеведучий, а після 24-го лютого ще й знаменитий волонтер Сергій Притула продовжує залишатися в Києві від самого початку повномасштабного вторгнення, але от його родина далеко. Зараз уся відповідальність за сім’ю на плечах дружини Катерини.

Сергій Притула якось розповідав, що родина перебуває не за кордоном, вони десь на заході України.

Родина Анатолія Анатоліча

Телеведучий Анатолій Анатоліч так само перебуває в Києві. Його ж сім’я дуже далеко – у Франції. Дружина та троє дітей телеведучого продовжують бути за сотні кілометрів від зіркового татуся, проте Анатоліч сподівається, що зовсім скоро родині не доведеться терпіти розлуку і його рідні повернуться додому до Києва.

Родина Андрія Бєднякова

Сім’я знаменитого ведучого Андрія Бєднякова теж дуже далеко від нього. Родина перебуває за кордоном. Дружина Настя Коротка та двоє геть маленьких діток бачаться з татом лише по відеозв’язку, проте, як і всі сім’ї, які потерпають від гіркої розлуки під час війни, сподіваються на якнайшвидшу зустріч із найріднішими людьми.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.