Модний манікюр зима-весна 2023: переможниця “Холостяка-12” Катя Лозовицька показала трендовий дизайн нігтів

Який манікюр буде модним найближчим часом – ставили собі вже таке запитання? Одна з учасниць "Холостяка-12" поділилася ідеєю дизайну нігтиків

Стильний манікюр – це невід’ємна частина образу будь-якою модниці. Акуратні, красиві нігті – це запорука успішного луку. Українські зірки, як і ми з вами, часто задаються питаннями: що буде модним? Який колір обрати? Яку форму зробити? І всі ці запитання лунають і по дорозі до майстра, і вже під час манікюру. Та все-таки обравши те, що припадає до душі, наші знаменитості діляться вибором із підписницями, які надихаються ідеями, що через деякий час стають трендами.

Ось так і одна з відомих учасниць дванадцятого сезону популярного українського телевізійного шоу “Холостяк” Катерина Лозовицька продемонструвала своїм шанувальницям кілька сторіс, де видно її свіженький, стильний манікюр.

На світлинах та відео дівчина показала свій вибір на кінець зими – дуже вдалим на будь-яку пору року є й буде нейтральний бежевий колір. Саме такий манікюр і зробила Катерина Лозовицька.

Популярна модель з’явилася на фотографіях з не дуже довгими нігтями, форма – більше до квадрату, ну а колір – універсальний: світло-бежевий.

До слова, фахівці зі стилю зазначають, що такі нейтральні кольори не втратять свої актуальності ніколи, адже вони і до всього пасують, і на вигляд є дуже природними та невимушеними, що однозначно є у тренді й цієї зими та весни 2023-го року.

Як бежевий манікюр підходить до будь-якого образу
Як бежевий манікюр підходить до будь-якого образу

Катерина Лозовицька позувала на камеру у вишуканих нарядах, наступного дня жінка була вся в домашньому одязі – і до всього цього, як бачимо, до різних стилів пасує обраний учасницею дванадцятого Холостяка бежевий колір та недовгі нігтики.

Схожі статті