“До останнього робили все можливе”. Який діагноз приховує Винник: не міг ні співати, ні залишитись в Україні

Знаменитий український виконавець Олег Винник багато років віддавав усього себе сцені. Втім, здоров'я підвело його напередодні війни. Що ж сталося?

Після початку повномасштабної війни фанати Олега Винника помітили, що він відсутній в українському інформаційному просторі. Зірка не з’являється на жодних українських заходах, і не дає інтерв’ю. Поповзли чутки про його втечу за кордон, і вже через декілька місяців, коли до критики поведінки артиста долучилися і його колеги, адвокат Олега вийшла на зв’язок та повідомила, що він дійсно знаходиться у Європі, а точніше — в Німеччині, де проходить лікування.

Куди зник Олег Винник після 24-го лютого?
Який діагноз приховує Олег Винник

Мовляв, про негаразди зі здоров’ям повелитель вовчиць повідомляв ще за декілька місяців до вторгнення, і варто відмітити, що ця заява відповідає дійсності.

Який діагноз приховує Олег Винник

В листопаді 2021 року Олег Винник оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що дуже хотів виступити для своїх шанувальників, і зробив для цього усе можливе, однак має скасувати концерт через стан свого здоров’я. Згодом подібна заява повторилася.

Піар-відділ артиста також повідомляв, що у нього проблеми з горлом, що фізично унеможливлює виступ на сцені.

Варто відмітити, що до цього Олег настільки відповідально ставився до своєї гастрольної діяльності, що не скасував виступ навіть коли дізнався про смерть своєї матері. Частина аудиторії його активно засуджувала.

Співак, тим не менш, пообіцяв, що усі придбані квитки залишаються дійсними і повідомив, що концерт просто переноситься на інші дати. Хіба що після цього стало відомо про повномасштабну війну і дані виступи Олег так і не провів.

Який саме діагноз не дає спокою артисту достовірно невідомо. Хоча концерти зірки можна відвідати в Європі. А наявність хвороби у знаменитості підтвердили не тільки його архівні пости та юрист, але й близькі друзі знаменитості.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.