“Розкішне життя”: Ксенія Мішина у вечірньому образі ніжно обіймає невідомого красеня в костюмі (ФОТО)

Відома українська акторка Ксенія Мішина постійно вражає приводами для обговорення свого особистого життя. Після участі у шоу "Холостячка", ця тема набула ще більшої популярності.

Ксенія Мішина завжди була досить популярна серед чоловіків, оскільки вона красива, талановита, цікава, успішна й точно знає, чого вона хоче від життя. Але, на жаль, сильним жінкам рідко щастить у коханні. Так і у житті Мішиної, кар’єру побудувала, сина виростила, а от з чоловіками питання відкрите. Не можна сказати, що акторка потребує чоловіка у своєму житті, проте й була б не проти, якби поряд з нею опинився сильний та надійний чоловік.

Ксенія Мішина показала фото з актором красенем

На шоу “Холостячка”, Мішина обрала коміка та шоумена Олександра Еллерта, хоча відверто кажучи, були варіанти більш надійні, але, серцю не накажеш. Можна все життя будувати собі в уяві образ того самого, а жити з іншим. Так і в акторки стосунки з переможцем шоу не вийшли. Тому, коло жінки досі вирують плітки.

А після розставання Ксенії приписували романи з багатьма чоловіками, зокрема це колеги, актори, партнери з паркету, друзі, масажист, тренер і так далі. Тобто, всі чоловіки, з якими спілкується або перетинається у своєму житті Мішина. Та днями актриса виклала ніжне фото з красивим та статним чоловіком, на ім’я Артемій Єгоров.

Артемій також актор, і він працює з Мішиною на одному знімальному майданчику. Наприклад, у новому фільмі “Сусідка”, який зараз йде в усіх кінотеатрах України, вони грають неоднозначні романтичні стосунки. Й фото, які виклала Мішина є досить ніжними, тому актрису знову підозрюють у стосунках з колегою. Але це лише фотосесія для фільму і не більше. Хоча, з них дійсно виходить красива пара, але це тільки на кіноекрані.

Схожі статті