Продемонстрували трендові зачіски цієї зими: Катя Осадча, Лілія Ребрик, Неля Шовкопляс, Олена Зеленська (ФОТО)

Українські знамениті жінки показали своїм підписницям, які зачіски варто робити в лютому, аби бути в тренді та відставати від модних тенденцій.

Вдала зачіска – це обов’язковий елемент завершеного ідеального образу. Українські зірки, як ніхто інший, уміють продемонструвати довершеність свого луку. Ну а акуратні макіяж та зачіски стають справжніми модними трендами на цілі місяці. Те, як краще зібрати волосся, показали зірки нашого шоубізнесу.

Катя Осадча

Раніше українська телеведуча Катя Осадча була знаменита своїми капелюхами, та зараз жінка не ховає волосся за великими аксесуарами. Навпаки телеведуча Осадча демонструє стильну покраску волосся завдяки тому, як позує із розпущеним волоссям.

Зачіска Осадчої
Зачіска Осадчої

 

Лілія Ребрик

Знаменита в Україні Лілія Ребрик зазвичай позує на камеру перед своїми шанувальницями й шанувальниками з розпущеним волоссям. Жінка має прекрасний світлий колір волосся й активно його демонструє завдяки просто вкладеному волоссю, певно, за допомогою простого утюжка.

Зачіска Ребрик
Зачіска Ребрик

Неля Шовкопляс

Популярна телеведуча Неля Шовкопляс ледь не кожен день зустрічає ранок із Україною. Жінка дуже рідко збирає волосся до купи. Переважно вона показується перед прихильниками та прихильницями із вкладеним розпущеним волоссям, дещо підкрученим на плойку.

Зачіска Шовкопляс
Зачіска Шовкопляс

Олена Зеленська

Перша леді України знаменита своїми стриманими та вишуканими образами. Жінка має світлий колір волосся. Її зачіска – це або вкладене волосся утюжком, або зібране в акуратний низький пучок.

Зачіска Зеленської
Зачіска Зеленської

Часто підписники та підписниці надихаються світлинами, які викладають наші зірки в мережу. Дівчата та хлопці не копіюють – вони радше наслідують вдалі образи знаменитостей. Також фоловери повторюють і тренди, які задають зірки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.