Як виглядають дружини акторів Дизель Шоу – Сморигіна, Крутоголова, Писаренка, Бережка і Танковича

Популярні українські артисти розважальної телевізійної програми "Дизель Шоу" мають неймовірних і чудових дружин, які займаються і родиною, і собою, і улюбленою справою

Жінки не лише виховують дітей чи є гарними господинями, а й займаються власним бізнесом чи зуміли перетворити своє хобі на заняття, яке приносить гроші. Крім цього всього дружини відомих акторів завжди мають гарний вигляд і привабливі.

Лідія Сморигіна

Кохана дружина Євгенія Сморигіна – Лідія, яка є економістом за освітою. Жінка виховує трьох дітей – Олексія, Єлизавети і Олександра. Вона часто займається домашніми справами і не є публічною особою. Лідія з’являється на спільних фото разом із сім’єю у соціальних мережах. Дружина Євгена виглядає дуже розкішно і тендітною, враховуючи те що вона народила трьох дітей.

Сім'я Сморигіна
Сім’я Сморигіна

Катерина Крутоголова

Катерина як і її чоловік Єгор Крутоголов працює у команді «Дизель Шоу». Жінка є професійним фотографом проєкту. Крім цього, вона займається і дитячими фотосесіями. Катерина струнка та спортивна. Жінка має довге, розкішне біляве волосся, яке виглядає дуже доглянутим.

Катерина Крутоголова
Катерина Крутоголова

Марина Писаренко (Городецька)

Актор шоу Сергій Писаренко познайомився на роботі із майбутньою дружиною Мариною. Жінка є з телевізійним продюсером. Зазначимо, що для них обох це вже другий шлюб. Попри складну роботу Марина завжди виглядає привабливою. Жінка має чудовий стиль і вміння підібрати свій образ.

Олена Бережок (Єрохіна)

Дружина актора Олександра Бережка виховує двох дітей – новонародженого Лук’яна і 2-річного Гліба. Жінка має власний косметичний бізнес. Олена також є танцівницею та фотомоделлю. Вона має красиву та струнку фігуру. Окрім цього, жінка має почуття смаку в одязі.

 

Схожі статті