Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний відрощує зачіску як у Олега Винника: “Волосся у мене сильне і густе”

Андрій Задворний став переможцем другого сезону романтичного проєкту "Холостячка", завдяки якому, чоловік став популярним та досить цікавим для жінок.

Та майже відразу після завершення зйомок Андрій зрозумів, що його кохання до Злати було ілюзією. Тому, він довго не вагався, а прямо сказав жінці, що її не кохає і залишив на самоті з почуттями. Тож, історія одного кохання завершилась досить швидко.

Андрій Задворний

Але після цього артистка довго відходила, а сам Задворний замкнувся та нікого не пускав у свій внутрішній світ. Але, згодом він перелив свої почуття і почав досить активно вести свою сторінку в instagram, де можна було слідкувати за всіма його змінами.

Тож, спочатку Андрій розповідав про тонкощі свого бізнесу та про своє життя з донькою. А ще брав участь у рідних рекламах та фотосесіях. Де було видно, як змінився стиль Задворного. Він відпустив бороду, почав одягатися більш класично та тепер виглядала як доглянутий дорослий чоловік. Тобто, картинка з “Холостячки” вже дуже відрізняється.

Від початку повномасштабної війни, Андрій став волонтером, він їздить та допомагає локально, збирає кошти на ЗСУ, возить гуманітарну допомогу. А також веде інформаційну боротьбу.

Нова зачіска Задворного

Та й слідкувати за собою Андрій не забуває. Справа і тому, що він відростив собі доволі довге волосся, і тепер виглядає зовсім інакше. У мережі, але почали порівнювати чоловіка з рідними акторами, але перед нами постав новий Задворний. Певно, і всередині нього багато чого змінилося, але що саме знає лише він. Можна тільки сказати, що новий образ личить Андрію і робить його більш мужнім. Тепер його карі очі підкреслює довге, густе волосся, яке, до речі гарно тримає форму.

Схожі статті