Categories Шоу-бізнес

Осадча не встоїть. Юрій Горбунов підкорив гламурним образом в куртці з тваринним принтом: “Головний леопард”

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов підтримав флешмоб "free the Leopards" та вразив своїм виглядом в студії ранкового шоу "Cніданок з 1+1". Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, після Рамштайну українці отримали невтішні новини про те, що Німеччина не надасть Леопарди. У зв’язку з цим соціальні мережі почали активно виборювати їх за допомогою нового тренду, який отримав назву “free the Leopards”.

Згідно концепції, усі користувачі мали надягти на себе одяг з леопардоатм принтом, і поставити відповідний назві тренду хештег. Звісно, першими долучилися зірки, адже в них найбільша аудиторія, на яку вони можуть вплинути, а також поширити тренд, щоб його побачив увесь світ.

Звісно, ті хто недооцінював силу соціальних мереж, абсолютно не мали рацію, адже люди, що взяли в цьому учать добилися свого.

Юрій Горбунов підкорив гламурним образом

Частиною рушійної сили став Юрій Горбунов, який прийшов на ранковий ефір в студію “Сніданок з 1+1” у леопардовій куртці. Так, нещодавно телеведучий оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому показав, в якому вигляді прийшов на роботу.

Юрій Горбунов підкорив гламурним образом

А красуня Неля Шовкопляс, яка його знімала на камеру, не припиняла говорити Юрію Горбунову компліменти.

“Наш головний Леопард”, — так назвала телеведуча свого колегу.

Необхідно відзначити, що тваринний принт хоча і дуже екстравагантний, і зазвичай вимагає певних правил комбінування з іншими речами, на Юрій він виглядав просто карколомно. Тому реакція Нелі зовсім очікувана.

Нагадуємо, що до тренду долучилися і інші українські знаменитості, яким вдалося наповнити інформаційне поле головною темою, яка цікавила українців. Леопардові речі надягли на себе Леся Нікітюк, Настя Каменських, Тіна Кароль та інші зірки.

Share