45-річна Камалія зробила Захура багатодітним батьком: співачка народила багатію ще дочок та показала малюків

Знаменита співачка та найбагатша виконавиця України Камалія довго боролася за право стати матір'ю, і все ж таки їй вдалося подарувати коханому чоловіку двійнят.

Новина про те що неймовірна красуня та талановита виконавиця Камалія вийшла заміж за мільярдера свого часу наробила багато гаміру на телебаченні. Артистку почали переслідувати чутки про те, що вона влаштовує кар’єру за гроші свого чоловіка.

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Камалія зробила Мохаммада Захура багатодітним батьком

Втім, співачка ніколи не втомлювалася нагадувати про те, що увійшла в шоу-бізнес раніше, ніж в її житті зустрівся багатій. А тим часом найважча боротьба в неї була не за авторитет, а за материнство.

Камалія зробила Мохаммада Захура багатодітним батьком

Так, зірка мріяла подарувати своєму коханому дитину, однак тривалий час в неї це не виходило. Як з’ясувалося пізніше, у Мохаммада вже були старша дочка Таня та сина Арман. Однак тоді преса не активно розповсюджувала інформацію про спадкоємців чоловіка від іншої жінки.

Врешті-решт, Камалії довелося оперуватися в Сполучених Штатах Америки, щоб мати можливість виносити дітей, а згодом подружжя вдалося до процедури екологічного запліднення. Співачка виносила прекрасних дівчат-двійнят Арабеллу та Мірабеллу.

Нещодавно Камалія пригадала минулі часи і оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівне фото, на якому показала, як її дочки виглядали, коли були зовсім маленькими.

На знімку помітно, що зіркове подружжя не тямить себе від щастя, а дівчат пара ніколи не ховала від журналістів, тож своїй аудиторії артистка лише нагадала, як колись виглядали її спадкоємиці.

Звісно, знімок наштовхнувся лише на позитивні відгуки у аудиторії, яка була зачарована крихітними двійнятами.

Схожі статті