Обійми та поцілунки закінчились: за що Єгор Гордєєв з “Сніданку з 1+1” посмикав Нелю Шовкопляс за волосся

Раніше Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс інтригували мережу ніжними обіймами, а тепер телеведучий вирішив посмикати свою колегу за волосся. Щось з цього вийшло?

З самого першого спільного ефіру глядачі зрозуміли, що Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс стануть ідеальним тандемом, якого дуже не вистачало в ранкових ефірах. Разом з Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір новий дует зазвучав настільки добре та гармонійно, що бажати кращого аудиторія і не думала.

У колективу є вірна фанатська база, яка ретельно слідкує за кожним випуском, а також за оновленнями на особистих сторінках телеведучих соціальній мережі Instagram. І не дарма, адже часто там з’являються дуже цікаві матеріали.

Єгор Гордєєв вразив неочікуваним вчинком до Нелі Шовкопляс

Єгор Гордєєв ризикує залишитись без Шовкопляс
Єгор Гордєєв вразив неочікуваним вчинком до Нелі Шовкопляс

Наприклад, нещодавно Неля Шовкопляс оприлюднила у своєму мікроблозі серію знімків, на яких Єгор смикає її за волосся. Вельми неочікувана поведінка, адже зазвичай партнери неймовірно ніжно ставляться одне до одного, обіймаються і навіть інколи цілуються.

У дописі до публікації Неля заявила, що таким чином Гордєєв проявляє до неї свою “любов”.

Варто відзначити, що не так давно телеведуча була вимушена взяти невеличку відпустку, у зв’язку з хворобою. Що саме непокоїло журналістку достовірно невідомо, однак їй підшукали тимчасову заміну. Це одразу ж повпливало на настрій аудиторії, яка почала активно просити продюсерів повернути Нелю в ефіри.

Якими були стосунки між Єгором та Нелею, які пустощі вони б не придумували, і як би не взаємодіяли в ефірі, глядачі неймовірно люблять за цим спостерігати і не хочуть бачити їх з іншими партнерами. Тому що навіть у смиканні за косичку у даному випадку присутня неймовірно позитивна емоція, яка заряджає зранку усю Україну.

Схожі статті