Як виглядає найголовніша конкурентка Марічки Падалко? Була Соболєву дружиною та подарувала йому дочку

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко вийшла заміж за Народного депутата, в якого за плечима вже був принаймні один шлюб. Усі деталі в статті.

Тривалий час Марічка Падалко неохоче ділилася подробицями особистого життя. Однак, зі зростанням впливу соціальних мереж телеведуча почала активно спілкуватися зі своєю аудиторією, і без участі журналістів розповідала неймовірні історії, деякі з яких мали відношення до її стосунків з чоловіком Єгором Соболєвим.

Наприклад, Марічка зізнавалася, що про її роман з Народним депутатом України знала лише її бабуся, якій вона розповіла про власні почуття по секрету. А приховувала правду вона через те, що Єгор на той момент знаходився в стосунках.

Як виглядає найголовніша конкурентка Марічки Падалко

З часом стало відомо, що у Єгора Соболєва, виявляється, є дочка від попереднього шлюбу. Прекрасну дівчину звуть Алісою, і вона непогано ладнає з новою дружиною батька.

Як виглядає найголовніша конкурентка Марічки Падалко

Раніше тележурналістка розповідала, що не тільки знаходиться в непоганих стосунках з падчеркою, але і з її матір’ю. З’ясувалося, що жінка навіть допомагала Марічці підготуватися до знайомства з батьками майбутнього чоловіка та догодити їм.

Як виглядає найголовніша конкурентка Марічки Падалко

Дарма що після початку повномасштабної війни в Україні Єгор все одно припинив спілкуватися зі своїми батьками, так як вони підтримали війну (Єгор Соболєв народився на території сучасної російської федерації).

Натомість, у родини телеведучої прекрасно складаються стосунки з Алісою та її мамою. Наприклад, минулого року Падалко розповіла, як наштовхнулася на жінок і навіть попила з ними кави. Тим не менш, з підписниками кадрами даної зустрічі не поділилася. До речі сталося це в Польщі.

Схожі статті