Чому Дан Балан ніколи б не одружився з Тіною Кароль? Співак вразив зізнанням: “Задоволення власного его”

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан ніколи не приховував, що віддає перевагу холостяцькому образу життя, і все ж таки зірка має неоднозначні почуття щодо думки про одруження.

Коли Дан Балан і Тіна Кароль почали зніматися разом у вокальному проєкті “Голос країни”, у аудиторії не було сумнівів щодо взаємних романтичних почуттів у зірок. Втім, розвитку дані взаємини не отримали. Після закінчення зйомок знаменитості навіть відписалися одне від одного в Instagram.

Пізніше Володимир Завадюк зізнався, що все побачене аудиторією було лише піаром, який значно підняв рейтинги програми.

Чому Дан Балан ніколи б не одружився з Тіною Кароль

Тіна Кароль записала спільний з Даном Баланом кліп у себе вдома
Чому Дан Балан ніколи б не одружився з Тіною Кароль

Фанати відчули себе обманутими і почали активно критикувати молдавського мачо і поп-діву. Однак, ще до даної заяви зірка дав ексклюзивне інтерв’ю для Катерини Осадчої, в якому розставив усі крапки над “І”. Зокрема він розповів, що ставиться неймовірно серйозно до весілля, але навряд колись відведе будь-яку жінку під вінець. Тобто, навіть Тіна Кароль не змогла розтопити серцее артиста.

“Я відчуваю, що в мене не було цього великого кохання, справжнього. Я бачив його в інших, я читав про нього в книжках: як жінка може чоловіка підняти до неймовірних висот та надихати! У мене такого ніколи не було. У мене була автономія: енергетично я сам по собі йшов по життю, сам розвивався… Ті жінки, яких я мав, – це було задоволення власного его”

Варто відмітити, раніше навколо молдавського мачо точилися чутки про його невдалий шлюб з румунською моделлю. Подейкували, що у пари навіть залишився спільний син. Артист ніколи не підтверджував даної інформації і завжди заявляв, що по життю є холостяком. Ба більше, під час зйомок Дана в Україні пліткували, що він встиг закрутити декілька дрібних романів, і всі вони не мали до Тіни Кароль жодного відношення.

Схожі статті