Оля Полякова, Юрій Горбунов, Леся Нікітюк, Ірина Білик, Ектор Хіменес-Браво та інші: хто привітав Зеленського

Сьогодні шостий президент України Володимир Зеленський відзначає свої сорок п'ять років, саме тому стрічка новин та Інстаграму заповнена вітаннями для глави держави

Сьогодні, двадцять п’ятого січня, главі Української держави виповнюється сорок п’ять років. Із нагоди уродин нашого шостого президента мережа повністю заповнена щирими привітаннями – світлинами, цитуваннями Зеленського й навіть мемами. Українські зірки також не залишились осторонь та привітали свого ексколегу по сцені, а нині – президента України Володимира Зеленського. Як вітали та чого бажали главі держави – читайте далі.

Оля Полякова

З самого ранку знаменита українська співачка Ольга Полякова на своїй сторінці в Інстаграмі опублікувала фотографію Зеленського. Жінка зазначила, що має багато спільних світлин разом із Володимиром, однак не має ні одної із Володимиром Олександровичем. Полякова каже: це вже геть зовсім різні люди. Зірка нагадала про сильні якості чинного президента й побажала йому здоров’я, сили та волі.

Оля Полякова та Володимир Зеленський
Оля Полякова та Володимир Зеленський

Юрій Горбунов

Популярний український телеведучий Юрій Горбунов теж не пожалкував місця на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Чоловік опублікував світлину Володимира Зеленського та написав:

“З Днем народження, Пане Президенте!”

Горбунов побажав здоров’я та сили Зеленському й відмітив, що сьогодні немає нікого ані сильнішого, ані сміливішого за нашого голову держави.

Леся Нікітюк

Відома в Україні телеведуча Леся Нікітюк також опублікувала фото президента України й навіть закріпила його вгорі свого профілю в Інстаграмі. Жінка була лаконічною: висловила свою повагу та вдячність Володимиру Зеленському й зазначила, що він крутий.

Ірина Білик

Фотографія президента-іменинника з’явилася й на сторінці відомої співачки Ірини Білик. Тепер у Інстаграмі жінки є світлина Зеленського на фоні прапора та герба. Білик побажала президенту України, аби його оберігав Господь.

Ірина Білик та Володимир Зеленський
Ірина Білик та Володимир Зеленський

Ектор Хіменес-Браво

Знаменитий кулінар Ектор Хіменес-Браво теж привітав президента з уродинами. Чоловік запостив фото Володимира Зеленського й акцентував увагу на головному.

Здоров’я, пане президенте! – написав Ектор.

Кухар побажав Зеленському берегти себе й зазначив, що він, Володимир Олександрович, – наш великий символ.

Тіна Кароль

Сьогоднішня уродинниця Тіна Кароль у святковий для неї день не забула, що ділить його і з президентом України. У своїх сторіс, поміж її святкового будня, жінка привітала і Володимира Зеленського.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.