Модний макіяж 2023 – вчимося на прикладі зірок: Тіна Кароль, Наталія Могилевська, Олена Зеленська

Українські зірки вправно надихають жінок своїми блискучими образами, у яких вони з'являються на публіці та на фотографіях у соціальних мережах.

Українські знаменитості щоденно вражають новими світлинами, на яких вони позують у неймовірних образах – підібране ідеально все: одяг, взуття, аксесуар, зачіска та макіяж. Шанувальниці зірок надихаються такою вишуканістю і простотою – і саме тоді, луки знаменитостей стають трендовими і задають моду аж на цілий сезон чи навіть рік. Така історія і з макіяжами. Що буде модним цьогоріч – читайте далі в матеріалі.

Тіна Кароль

Знаменита українська співачка, справжня поп-діва у світі музики Тіна Кароль тривалий час асоціювалася в шанувальників та шанувальниць із яскравою червоною помадою. Свого часу жінка навіть випустила свою помаду такого відтінку. Та зараз же все абсолютно інакше: тридцятивосьмирічна співачка з’являється на публіці та світлинах з помадою світлих кольорів – коричнюватих чи рожевуватих. Відтінки – спокійні. Очі підведені чорним олівцем, вії підфарбовані тушшю. Брови – під натуральний колір пофарбовані та вкладені.

Тіна Кароль на одній із останніх фотосесій
Тіна Кароль на одній із останніх фотосесій

Наталія Могилевська

Популярна українська виконавиця Наталія Могилевська останнім часом абсолютно не соромиться з’являтися перед своїми підписниками та підписницями без макіяжу. Та все-таки, коли потрібно нафарбуватися, жінка вирівнює тон шкіри, неяскравими кольорами фарбує губи, ледь помітно підводить очі або ж просто фарбує тушшю вії.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Олена Зеленська

Останній майже рік перша леді Олена Зеленська чи не кожного дня має постійні зустрічі, заходи, публікує світлини. Жінка з’являється на публіці у стриманому одязі та і, відповідно, із таким макіяжем, який пасує стилю. Олена Зеленська має ледь помітний і дуже вдалий мейкап: тон шкіри, підкреслені скули, неяскраві губи, нюдові тіні й підведені чорним очі.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Схожі статті