|
25.01.2023 19:24

Які сукні будуть в моді у 2023-му – міні чи максі: зірки і тренди – Ксенія Мішина, Оля Фреймут, Оля Полякова

Зіркові образи – це завжди справжнє натхнення для всіх модниць та модників. І не дивно, адже перед тим, як вийти на сцену, знаменитості проходять через руки професіоналів: візажисти, перукарі, стилісти. А от у повсякденному житті зірки покладаються на власний смак, який у них, до слова, просто блискучий, адже такі образи – це справжній стильний мікс та демонстрація вмінь поєднувати одяг та аксесуари. Цього разу ми дослідили, яка довжина суконь буде модною у новому році – усе це на прикладі зірок, які задають усе нові й нові тренди.

Ксенія Мішина

Знамениту акторку, відому в Україні холостячку Ксенію Мішину не можна назвати любитильницею сукенок, проте коли справа доходить до платтячок, зірка обирає їх прискіпливо. Так, на одній із крайніх світлин, де жінка позує у сукні, видно, що Мішина обрала довжину майже до підлоги.

Ксенія Мішина в сукні

Ольга Фреймут

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут – знана модниця та знавчиня етикету. Жінка часто з’являється на публіці у сукнях. По тих фотографіях, які вона публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм, видно, що Ольга Фреймут надає перевагу більш довгим платтям. Короткі ж – не носить від слова взагалі. Усі сукні телеведучої обов’язково нижче коліна, а там уже – по-різному: чи то до підлоги, чи ні.

Ольга Фреймут у сукні

Ольга Полякова

Знаменита в Україні та за кордоном виконавиця багатьох популярних пісень Ольга Полякова з’являється в сукні частенько – особливо це стосується її концертів. Там зірка виходить переважно у платтях – вони або трохи за коліно, або короткі, або ж довгі, проте із розрізом по нозі. Жінка обирає різні варіанти, адже її довгим та струнким ногам можна позаздрити.

Ольга Полякова в сукні