Трендові сумки в 2023 році: Леся Нікітюк, Надя Дорофєєва, Маша Єфросиніна та інші показали свої аксесуари

Українські зіркові модниці люблять і вміють гарно вдягатися, саме тому вони радо демонструють свої стильні образи на світлинах у соціальних мережах

Українські знаменитості – ще ті модники та модниці. Популярні українські жінки дуже люблять і дійсно вміють підбирати собі стильні луки. Якщо перед виходом у кадр, їм із цим допомагають фахівці – візажисти, перукарі, стилісти, то в повсякденному житті зірки обходяться власними вміннями та смаком. І виходить у них це направду круто і блискуче. Сьогодні покажемо вам трендові сумки на 2023-й рік, моду на які диктують відомі в Україні жінки.

Леся Нікітюк

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк – знаменита любительниця сміливих деталей у своїх образах. У січні нового року жінка з’явилася перед фанатами й фанатками на світлині на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм із маленькою блискуче-сріблястою сумкою.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Надя Дорофєєва

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва теж ніколи не відстає за модою, а навпаки – задає всілякі модні тренди. Так нещодавно виконавиця опублікувала фотографію, де на фоні стоїть сірувато-синя пухнаста сумочка середнього розміру.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Маша Єфросиніна

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна не один раз показувалася із середнього розміру сумочкою, квадратної форми. Колір – спокійний та нейтральний, що характерно для Маші, – коричневий.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Неля Шовкопляс

Знаменита українська ведуча ранкового шоу на одному з телеканалів Неля Шовкопляс теж любить невеличкі сумки. Так, на світлинах на своїй сторінці жінка з’являлась із сумочкою невеличкого розміру чорного кольору. Аксесуар має ланцюжок та шкіряну ручку, що стильно і практично.

Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс

Схожі статті