“У кожного своя правда”: Алекс Топольський намагається виправдати свої слова про Катю Лозовицьку на пост-шоу

Нещодавно завершився останній сезон "Холостяка", де переможницею стала модель Катерина Лозовицька. Саме вона змогла підкорити серце зайнятого Алекса Топольського.

Коли всі глядачі доходять до етапу фіналу і бачать, кого обрав холостяк, то звісно всіх цікавить питання, як складаються стосунки переможниці й головного героя, але цю інформацію завжди інтригують. Та на щастя, є пост-шоу, де розбирають стосунки та розповідають всю правду про них поза камерами.

Цього сезону Алекс Топольський закохався у Катю Лозовицьку, яку й обрав у фіналі, та на жаль, на пост-шоу стало відомо, що пара не залишилась разом, хоча вони й намагалися побудувати стосунки. Але розійшлися мирно, та кожен має свою думку на цей рахунок.

Наприклад, Катерина вважає, що це вона стала ініціатором розставання, і про це сміливо заявила на пост-шоу на всю країну. Також дівчина розповіла, що їй не вистачало уваги від Алекса, його зацікавленості, кохання.

“В наших стосунках з Алексом, на жаль, залицянь вимагав до себе він. Похвали, подарунків, вчинків, слів, захоплення” – розповіла Катя.

Також дівчина додала, що Топольський відмовляв їй в усіх її пропозиціях, а також не дарував квітів та не цікавився її життям загалом.

Натомість Топольського дуже зачепили слова Каті й він вирішив написати цілий пост про це, де намагався виправдати себе та свою позицію. Чоловік не вважає, що він мало робив для неї.

“Я готовий перевернути гори заради іншої людини, якщо відчуваю віддачу і у свою сторону. Мені не потрібні дифірамби та слова. Ти просто відчуваєш – тебе люблять чи ні” – зазначив Алекс.

Тож, на претензії Каті він відповів виправданням, а також зазначив, що ініціатором розставання був він, а не Лозовицька, а сказала вона так, бо сильно засмутилася, коли Алекс її покинув. Тобто, зараз у кожного з екс-партнерів своя правда і своя точка зору стосовно їх стосунків та виходу з них.

Схожі статті